Η απίστευτη αντίδραση πασίγνωστου ηθοποιού όταν ενώ ερμήνευε το ρόλο του άρχισε να χτυπά δαιμονισμένα το κινητό θεατή - iefimerida.gr

Η απίστευτη αντίδραση πασίγνωστου ηθοποιού όταν ενώ ερμήνευε το ρόλο του άρχισε να χτυπά δαιμονισμένα το κινητό θεατή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κέβιν Σπέισι βρίσκεται στη σκηνή του θεάτρου και «καταθέτει την ψυχή του» όταν ξαφνικά ένα κινητό τηλέφωνο χτυπά και ο ηθοποιός διακόπτει την παράσταση για να διευθετήσει την κατάσταση με χιούμορ.

Ο 54χρονος πρωταγωνιστεί στο δικαστικό δράμα «Clarence Darrow» που ανεβαίνει στο θέατρο Old Vic του Λονδίνου. Η παράσταση είναι σε εξέλιξη και εκτυλίσσεται μια δικαστική σκηνή κατά τη οποία ο ηθοποιός απευθυνόμενος στο κοινό – που κρέμεται από τα χείλη του -μιλάει με παθιασμένη φωνή και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, όταν ακούγεται στην αίθουσα το κουδούνισμα ενός κινητού τηλεφώνου.

Το μουσικό χαλί της παράστασης δυναμώνει ενώ ο ήρωας επιμένει ότι είναι αθώος. Το τηλέφωνο συνεχίζει να χτυπά. «Αν δεν απαντήσεις εσύ, θα απαντήσω εγώ», φωνάζει ο Σπέισι διακόπτοντας το μονόλογό του και κερδίζει το πιο δυνατό χειροκρότημα από το κοινό.

Ο συγκεκριμένος μονόλογος, όπου πρωταγωνιστεί ο Σπέισι, είναι η αποχαιρετιστήρια παράσταση για την ολοκλήρωση της 10ετους θητείας τους ως καλλιτεχνικού διευθυντή στο θέατρο Old Vic.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ