Επτά φετινές τάσεις της μόδας που απαγορεύεται να τις υιοθετήσετε για να πάτε στο γραφείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Επτά φετινές τάσεις της μόδας που απαγορεύεται να τις υιοθετήσετε για να πάτε στο γραφείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντύσιμο στο γραφείο είναι ένα πρόβλημα που συχνά «πονοκεφαλιάζει» τις γυναίκες. Στους εργασιακούς χώρους όπου υπάρχει dress code τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Υπάρχουν όρια και κανόνες και όλοι πρέπει να κινηθούν εντός τους. Εκεί όπου, όμως, τα πράγματα είναι πιο χαλαρά δημιουργούνται και τα μεγαλύτερα προβλήματα. Γιατί εκεί οι επιλογές είναι άπειρες και οι αποφάσεις που θα είναι βολικές μεν, συμβατές με τον εργασιακό χώρο δε, δυσκολότερες.

Μάλιστα, τώρα που η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει και από τις ντουλάπες βγαίνουν τα πιο ελαφριά υφάσματα, οι πιο κοντές φούστες και τα πιο βαθιά ντεκολτέ τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Και μάλιστα σε καιρούς που η μόδα είναι ιδιαίτερα περίεργη.

Οι επτά φετινές τάσεις της μόδας που δεν πρέπει να υιοθετήσετε για να πάτε στο γραφείο είναι οι εξής:

  • Koντά τοπ

Μπορεί η φετινή μόδα να προστάζει... κοιλιές έξω, αλλά αυτό δεν πρέπει να το κάνουν πρώτον όσες δεν μπορούν και δεύτερον στο γραφείο.

  • Σαγιονάρες

Είναι βολικές, αλλά πέρα από εντελώς αντιαισθητικές, σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο παπούτσι για το γραφείο.

  • Ολόσωμες τζιν φόρμες

Επανήλθαν δυναμικά στη μόδα. Κοντές, μακριές, άλλες καταλήγουν σε παντελόνι, άλλες σε καυτό σορτς, άλλες σε φούστα. Σε καμία περίπτωση,όμως, δεν είναι το κατάλληλο ρούχο για το γραφείο.

  • Αέρινα φορέματα


Επειδή στα περισσότερα γραφεία το καλοκαίρι τα κλιματιστικά δουλεύουν στο φουλ καλό θα ήταν να αποφύγετε τα αέρινα φορέματα γιατί το πιθανότερο είναι να εκτεθείτε.

  • Παντόφλες


Μπορεί να έχουν βγει και πιο κομψές εκδοχές τους, ωστόσο, παραμένει ένα παπούτσι εντελώς ακατάλληλο για το γραφείο.

  • Σπορ ντύσιμο

Η μόδα είναι περίεργη και επιτρέπει ακόμη και το συνδυασμό μιας αθλητικής μπλούζας και ενός σορτς με σακάκι. Αλλά δεν είναι σίγουρα το κατάλληλο ρούχο για το γραφείο.

  • Σορτς

Τα σορτς εξελίχθηκαν ακόμη και σε επίσημο ένδυμα. Πολυτελή υφάσματα, κεντήματα και άλλα τους επιτρέπουν να φορεθούν και εκτός παραλίας. Ωστόσο, δεν τους επιτρέπεται και πάλι να μπουν στα γραφεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τάση μόδα γραφείο φόρμα σαγιονάρες τοπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ