Ναι, πολιτισμός και εν μέσω κρίσης: Η Λυρική θα δώσει δωρεάν θέσεις σε 1.500 ανέργους για τον Ντον Τζοβάννι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ναι, πολιτισμός και εν μέσω κρίσης: Η Λυρική θα δώσει δωρεάν θέσεις σε 1.500 ανέργους για τον Ντον Τζοβάννι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόσβαση όλων των πολιτών στον πολιτισμό και δη στο έργο ενός κρατικού φορέα θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Η Λυρική όχι μόνο το βλέπει έτσι αλλά τόσο με τις εκδηλώσεις της στο δημόσιο χώρο όσο και με την πολιτική απέναντι στους ανέργους πηγαίνει αυτή την υποχρέωση ένα βήμα παρακάτω. Ετσι τώρα προσφέρει δωρεάν θέσεις σε 1.500 ανέργους για να απολαύσουν τη γενική δοκιμή της όπερας Ντον Τζοβάννι που ανεβαίνει από τις 11 Ιουνίου στο Ηρώδειο σε σκηνοθεσία του σπουδαίου Γιάννη Χουβαρδά.

Η Γενική Δοκιμή της όπερας θα γίνει την Τρίτη 10 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Ηρώδειο. Είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που η Λυρική κάνε αυτή τη χειρονομία, που μάλιστα πέρυσι είχε γίνει θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. «Η λυρική τέχνη δεν έχει κοινωνικούς αποκλεισμούς και περιορισμούς» επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά οι επιτελείς της Λυρικής Σκηνής.

Ναι, πολιτισμός και εν μέσω κρίσης: Η Λυρική θα δώσει δωρεάν θέσεις σε 1.500 ανέργους για τον Ντον Τζοβάννι [εικόνες] | iefimerida.gr 0



Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή -με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και του δελτίου ταυτότητας- θα γίνεται στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59, 210 36 62 100) τις εξής ημέρες και ώρες:
Πέμπτη 5 Ιουνίου: 14.00 – 21.00
Παρασκευή 6 Ιουνίου: 09.00 – 21.00
Σάββατο 7 Ιουνίου: 09.00 – 16.00

Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες εικόνες και να διαβάσετε το ρεπορτάζ για την όπερα του Ντον Τζοβάννι που ετοιμάζει ο Γιάννης Χουβαρδάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ