Μαρκογιαννάκης: Θα γίνει έρευνα για τα έκτροπα – Υπήρχαν στα επεισόδια και Χρυσαυγίτες μετακλητοί υπάλληλοι - iefimerida.gr

Μαρκογιαννάκης: Θα γίνει έρευνα για τα έκτροπα – Υπήρχαν στα επεισόδια και Χρυσαυγίτες μετακλητοί υπάλληλοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διεξαγωγή έρευνας και την κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας για τα χθεσινά έκτροπα μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου αλλά και στους διαδρόμους της Βουλής ανακοίνωσε το πρωί ο α' αντιπρόεδρος του Σώματος Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας, ομάδα υπαλλήλων της Χρυσής Αυγής και συγγενών των προφυλακισμένων βουλευτών που πήραν άδειες εισόδου στη Βουλή, συνοδεύοντας τους Μιχαλολιάκο, Παππά και Λαγό, φώναζαν τα συνθήματα: «άκου αρχηγέ και άκου το καλά ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά», καθώς επίσης «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή».

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, τόνισε ότι υπάρχει η δυνατότητα να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία, καθώς μεταξύ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου είναι άτομα που εργάζονται ως μετακλητοί υπάλληλοι της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

«Αυτά που είδα από τη θέση του προεδρεύοντως στην Ολομέλεια εκείνη την ώρα ήταν ότι ήθελαν να μπουν μέσα, κραυγάζοντας αυτά τα πράγματα. Αυτά δεν θα μείνουν αναπάντητα» δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ