Η Μελέτη ξανατρέλανε τους φιλάθλους -Η φωτογραφία με το στήθος που πόσταρε στο Twitter [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μελέτη ξανατρέλανε τους φιλάθλους -Η φωτογραφία με το στήθος που πόσταρε στο Twitter [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το σούσουρο που δημιουργήθηκε από την πρώτη εμφάνισή της στο γήπεδο στους τελικούς πρωταθλήματος του μπάσκετ και το.... διάλογο που άνοιξε με τους φιλάθλους με αντικείμενο το στήθος της, η Ελεονώρα Μελέτη, στο χθεσινό, πέμπτο και τελευταίο τελικό τρόλαρε τους οπαδούς των δύο ομάδων που συμμετείχαν στους τελικούς. Kαι έγινε και πάλι το πρόσωπο της βραδιάς.

Η παρουσιάστρια σε έναν από τους τελικού της Α1 μπάσκετ εμφανίστηκε στις κερκίδες φορώντας μια μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ με αποτέλεσμα πολλοί από τους φιλάθλους να εστιάσουν στο στήθος της χάνοντας φάσεις του αγώνα. Καθώς οι τελικοί εξελίσσονταν, το στήθος της Μελέτη έγινε θέμα συζήτησης με τους φιλάθλους να την καλούν να δείξει λίγο στήθος και εκείνη να τους απαντά με άφθονο χιούμορ φορώντας μια μπλούζα στην οποία έγραφε «κοιτάξτε τον αγώνα και όχι το στήθος μου».

Από τον χθεσινό, πέμπτο και τελευταίο τελικό, δεν θα μπορούσε, λοιπόν να απουσιάζει και το στήθος της Μελέτη. Η παρουσιάστρια τρόλαρε τους φιλάθλους και όσους γενικά περίμεναν να... βγει από τα ρούχα της γιορτάζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Ετσι, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα η παρουσιάστρια ανέβασε στο Τwitter μια φωτογραφία με ένα πληθωρικό στήθος γράφοντας: «Μιας που τελείωσαν όλα, είπα να πω μια καλησπέρα», ενώ αμέσως μετά προανήγγειλε «περισσότερες αποκαλύψεις μετά την απονομή».

Η Μελέτη ξανατρέλανε τους φιλάθλους -Η φωτογραφία με το στήθος που πόσταρε στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Και ενώ... ζέστανε τους φιλάθλους και προκάλεσε πανικό στο Διαδίκτυο αποκάλυψε ότι απλά τους... τρόλαρε ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία:

Η Μελέτη ξανατρέλανε τους φιλάθλους -Η φωτογραφία με το στήθος που πόσταρε στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στήθος παρουσιάστρια Eλεονώρα Μελέτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ