Χρώματα της Ελλάδας από τον Νίκο Αλιάγα και τα ΕΛΤΑ -Μια συλλογή με φιλανθρωπικό σκοπό [εικόνες] - iefimerida.gr

Χρώματα της Ελλάδας από τον Νίκο Αλιάγα και τα ΕΛΤΑ -Μια συλλογή με φιλανθρωπικό σκοπό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρωτότυπη συλλογή από φωτογραφίες του Νίκου Αλιάγα κυκλοφορούν τα Ελληνικά ταχυδρομεία με στόχο τα έσοδα να πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Είκοσι φωτογραφίες του βραβευμένου με το IFG Award Media 2013 Νίκου Αλιάγα έγιναν πρωτότυπες cartes postales σε συνεργασία με το Ίδρυμα International Foundation for Greece (IFG) της Ασπασίας Λεβέντη και κυκλοφορούν από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Η μοναδική αυτή συλλογή κυκλοφορεί σε δύο σετ των 10 καρτών που διατίθενται αποκλειστικά από το δίκτυο Καταστημάτων και Πρακτορείων ΕΛΤΑ, μαζί με ισάριθμα γραμματόσημα εξωτερικού για εύκολη ταχυδρόμηση σε όλο τον κόσμο.

Ο Νίκος Αλιάγας, Honorary Patron του IFG (International Foundation for Greece), παραχώρησε τα δικαιώματα των φωτογραφιών του στο Ίδρυμα προκειμένου το μέρος των εσόδων από τις κάρτες που αναλογεί στο ίδρυμα να διατεθεί για τον ιδιαίτερα σημαντικό κοινωφελή σκοπό της αγοράς ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ.

Η συλλογή «Χρώματα της Ελλάδας» συμπληρώνεται από δύο αυτοτελείς κάρτες με διαφορετικές απόψεις του Παρθενώνα, έτοιμες για ταχυδρόμηση, με επικολλημένο προσωπικό γραμματόσημο του Νίκου Αλιάγα.

Φέτος ταξιδέψτε στο ελληνικό καλοκαίρι με την υπογραφή του Νίκου Αλιάγα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ