Η Χίλαρι Κλίντον ξεπέρασε το σκάνδαλο Λεβίνσκι και «κοιτά προς το μέλλον» - iefimerida.gr

Η Χίλαρι Κλίντον ξεπέρασε το σκάνδαλο Λεβίνσκι και «κοιτά προς το μέλλον»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χίλαρι Κλίντον έδωσε συνέντευξη στο People και μίλησε εφ'όλης της ύλης. Εξήγησε ότι έχει αφήσει πίσω της το σκάνδαλο Λεβίνσκι και «κοιτά προς το μέλλον» καθώς δεν θέλει να μένει προσκολλημένη σε ένα περιστατικό που έχει αμαυρώσει τη δεύτερη θητεία του συζύγου της Μπιλ Κλίντον.

Ερωτηθείς για τους σκληρούς χαρακτηρισμούς στους οποίους είχε προβεί για το πρόσωπο της Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλώντας την «παρανοϊκή νάρκισσο», η Χίλαρη Κίντον δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο «Δεν θα προβώ σε σχόλια για αυτό συνέβη ή δε συνέβη».

Επιπλέον η Χίλαρι Κλίντον είπε ότι δεν έχει πάρει καμία απόφαση σχετικά με το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2016.

«Σύντομα θα γίνω γιαγιά, πρόκειται για μια εκπληκτική χαρά και θέλω να απολαύσω αυτή τη στιγμή» είπε καθώς η κόρη της Τσέλσι ανακοίνωσε ότι θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί το φθινόπωρο.

«Την ίδια ώρα ανησυχώ αντικρίζοντας αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας και στον κόσμο. Τις επόμενες ημέρες θα συλλογιστώ κυρίως το ρόλο που θα θέλω να παίξω».

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών δήλωσε οτι από τότε που έφυγε από το υπουργείο γεμίζει τον χρόνο της κάνοντας γιόγκα και κολύμβηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκάνδαλο People Χίλαρι Κλίντον Λεβίνσκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ