Μια τραγελαφική ιστορία διαζυγίου -Χώρισε τον σύζυγό της γιατί δεν του άρεσε η ταινία της Disney, «Frozen» - iefimerida.gr

Μια τραγελαφική ιστορία διαζυγίου -Χώρισε τον σύζυγό της γιατί δεν του άρεσε η ταινία της Disney, «Frozen»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικές φορές πρέπει... απλά να συγχωρείς.. Ή άλλες πάλι να χωρίζεις. Μια γυναίκα από την Ιαπωνία ζήτησε από τον σύζυγό της διαζύγιο έπειτα από έξι χρόνια γάμου, γιατί δεν του άρεσε η ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, «Frozen».

Σύμφωνα με το website, Kikonsha no Haka, που σε απλή μετάφραση σημαίνει ο τάφος των παντρεμένων, ένα site όπου δυσαρεστημένοι σύζυγοι εξωτερικεύουν το θυμό τους, η 29χρονη γυναίκα ανέπτυξε μια περίεργη εμμονή με τη συγκεκριμένη ταινία.

Η γυναίκα, μετά από έξι χρόνια γάμου με τον 31χρονο Δανό σύζυγό της, θεώρησε ότι το να παρακολουθούν μαζί το Frozen θα δένονταν περισσότερο. Εντούτοις, όταν εκείνη ζήτησε τη γνώμη του για τη ταινία εκείνος είπε: «Είναι μια καλή ταινία, αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενθουσιάζει».

Για να λάβει την απάντηση, γράφει η Independent, «Αν δεν μπορείς να καταλάβεις για το τι κάνει την ταινία τόσο υπέροχη, τότε κάτι φταίει με εσένα»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ