Συνάντηση ακροδεξιών κομμάτων με Ρώσους εθνικιστές -θέμα συζήτησης: «οι αξίες του χριστιανικού πολιτισμού» - iefimerida.gr

Συνάντηση ακροδεξιών κομμάτων με Ρώσους εθνικιστές -θέμα συζήτησης: «οι αξίες του χριστιανικού πολιτισμού»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βουλευτές ευρωπαϊκών ακροδεξιών κομμάτων συναντήθηκαν στη Βιέννη με Ρώσους υπερεθνικιστές για να μιλήσουν για τις αξίες του χριστιανικού πολιτισμού και ιδιαίτερα της οικογένειας.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες του αυστριακού τύπου, παρευρέθηκαν βουλευτές του βουλγαρικού κόμματος Ατάκα και ο επικεφαλής, Βόλεν Σιντέροφ, βουλευτές του αυστριακού Κόμματος Ελευθερίας (FPÖ) , καθώς και βουλευτές του Εθνικού Μετώπου εκ των οποίων και η Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν. Ωστόσο ο Έμερικ Σοπράντ ευρωβουλευτής του Εθνικού μετώπου , ενώ παραδέχτηκε τη δική του συμμετοχή, διέψευσε ότι η Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν ήταν παρούσα.

Η εν λόγω συνάντηση έγινε στο Μέγαρο Λιχτενστάιν της αυστριακής πρωτεύουσας και το θέμα της ήταν «το μέλλον των θεμελιωδών αξιών του χριστιανικού πολιτισμού στην Ευρώπη, όπως της οικογένειας».

Σύμφωνα με πολλές αυστριακές εφημερίδες η συγκεκριμένη συνάντηση οργανώθηκε από τον Ρώσο ολιγάρχη Κονσταντίν Μαλοφέεβ.

Από την άλλη, ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε του FPÖ δήλωσε στον αυστριακό τύπο ότι η συνάντηση ήταν ιδιωτικού χαρακτήρα.

Η ελβετική εφημερίδα Ταγκεζαντσάιγκερ, έγραψε ότι στη Βιέννη βρέθηκαν επίσης ο βασιλόφρονας Ισπανός Σίξτε-Ανρί ντε Μπουρμπόν-Παρμ καθώς και ο Ρώσος Αλεξάντερ Ντούγκιν που είναι υπέρ της συμμαχίας μεταξύ Ευρώπης και Ασίας υπό την αιγίδα της Ρωσίας.

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν σε συνεντευξη της στο ρωσικό κανάλι REN-TV ζήτησε «τη βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσία».

Βουλευτές ευρωπαϊκών ακροδεξιών κομμάτων συναντήθηκαν στη Βιέννη με Ρώσους υπερεθνικιστές για να μιλήσουν για τις αξίες του χριστιανικού πολιτισμού και ιδιαίτερα της οικογένειας. Στη συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες του αυστριακού τύπου, παρευρέθηκαν ο Βούλγαρος Βόλεν Σιντέροφ, επικεφαλής του κόμματος Ατάκα, βουλευτές του αυστριακού Κόμματος Ελευθερίας (FPÖ) , καθώς η Μαριόν Λεπέν. Ωστόσο ο Έμερικ Σοπράντ ευρωβουλευτής του Εθνικού μετώπου , ενώ παραδέχτηκε τη δική του συμμετοχή, διέψευσε ότι η Μαριόν Λεπέν ήταν παρούσα. Η εν λόγω συνάντηση έγινε στο Μέγαρο Λιχτενστάιν της αυστριακής πρωτεύουσας και το θέμα της ήταν «το μέλλον των θεμελιωδών αξιών του χριστιανικού πολιτισμού στην Ευρώπη, όπως της οικογένειας», όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο γεωπολιτικός αναλυτής Εμερίκ Σοπράντ, που εξελέγη ευρωβουλευτής με το Εθνικό Μέτωπο.Σύμφωνα με πολλές αυστριακές εφημερίδες η συγκεκριμένη συνάντηση οργανώθηκε από τον Ρώσο ολιγάρχη Κονσταντίν Μαλοφέεβ. Από την άλλη ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε του FPÖ δήλωσε στον αυστριακό τύπο ότι η συνάντηση ήταν ιδιωτικού χαρακτήρα.Η ελβετική εφημερίδα Ταγκεζαντσάιγκερ, έγραψε ότι στη Βιέννη βρέθηκαν επίσης ο βασιλόφρονας Ισπανός Σίξτε-Ανρί ντε Μπουρμπόν-Παρμ καθώς και ο Ρώσος Αλεξάντερ Ντούγκιν που είναι υπέρ της συμμαχίας μεταξύ Ευρώπης και Ασίας υπό την αιγίδα της Ρωσίας.Σημειώνεται ότι η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν ζήτησε σε συνεντευξη της στο ρωσικό κανάλι REN-TV ζήτησε «τη βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ