Η Τζολί έγινε 39 ετών και το γιόρτασε με μια περίεργη τούρτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζολί έγινε 39 ετών και το γιόρτασε με μια περίεργη τούρτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγινε 39 ετών η πιο διάσημη ηθοποιός στον κόσμο και την ημέρα των γενεθλίων της βρέθηκε στην Σανγκάη με τον Μπραντ Πιτ για την προώθηση της νέας της ταινίας Maleficent στην Κίνα, αλλά δεν ήταν δυνατόν να μην σβήσει τα κεράκια από την τούρτα της!

Της ετοίμασαν μια καταπληκτική τούρτα-έκπληξη με θέμα (τι άλλο;) την Κακιά Μάγισσα (Maleficent) της Ωραίας Κοιμωμένης και της τραγούδησαν οι δημοσιογράφοι από την συνέντευξη τύπου που έδωσε, το τραγούδι των γενεθλίων Happy Birthday στα κινέζικα!

Η ίδια φανερά έκπληκτη και συγκινημένη, έσβησε τα κεράκια της, ενώ -όπως δήλωσε- ξετρελάθηκε με την τούρτα και ζήτησε να της φέρουν το κομμάτι της.

Nτυμένη στα μαύρα η ίδια, με μαύρα νύχια, η τούρτα της έμοιαζε λίγο μακάβρια αν και δικαιολογείται από το θέμα της ταινίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ