Πού φταίμε οι γυναίκες -Η «γκουρού της αγάπης» δίνει οδηγίες χειρισμού των αντρών - iefimerida.gr

Πού φταίμε οι γυναίκες -Η «γκουρού της αγάπης» δίνει οδηγίες χειρισμού των αντρών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μυστικά των ανδρών αποκαλύπτει στο βιβλίο της- όπως υποστηρίζει- η αμφιλεγόμενη «γκουρού της αγάπης» Λίντα Τζόις. Έχοντας μιλήσει με εκατοντάδες αρσενικά από σερβιτόρους μέχρι μεγαλοεπενδυτές, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό τους.

Στο βιβλίο της «Τhe Untold Story», συμβουλεύει τις γυναίκες απλώς να ζητάνε από τους άντρες αυτό που θέλουν, όταν το θέλουν. «Οι άντρες είναι πολύ πρόθυμοι να μας ευχαριστήσουν, αλλά εμείς έχουμε το ανικανοποίητο. Οι γυναίκες περιμένουμε να ξέρουν τι έχουμε στο μυαλό μας. Στην πραγματικότητα όμως δεν έχουν ιδέα », υποστηρίζει η συγγραφέας και συμπληρώνει ότι «τα θηλυκά ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο».

Έχοντας συναναστραφεί πολλά αρσενικά, η Τζόις υποστηρίζει ότι το «νταηλίκι» τους είναι μόνο επιφανειακό. Όπως εξηγεί, οι άντρες διδάσκονται από μικροί να είναι ανταγωνιστικοί, γι αυτό μεγαλώνοντας πολλές φορές προσποιούνται ότι είναι κάποιοι άλλοι από τον πραγματικό τους εαυτό.

Το μεγάλο λάθος του πρώτου ραντεβού

Η Τζόις έχει την απάντηση στο σύνηθες ερώτημα των γυναικών «Πώς μπορώ να κάνω έναν άντρα να με ερωτευτεί». Η συγγραφέας είναι κατηγορηματική: «Αν μια γυναίκα κοιμηθεί με έναν άντρα στο πρώτο ραντεβού, τότε γίνεται αυτομάτως 50% λιγότερο ελκυστική». Όπως λέει οι άντρες έχουν ανάγκη να κοπιάσουν για να κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους, ούτως ώστε να επιβεβαιώσουν την ισχύ τους.

Αν και οι άντρες με τους οποίους μίλησε ανέφεραν ότι δεν θα κακοχαρακτήριζαν μια γυναίκα που θα έκανε σεξ μαζί τους από το πρώτο ραντεβού, εξέφρασαν ωστόσο ισχυρές αμφιβολίες για το εάν θα κατέληγαν σε μια μακροχρόνια σχέση μαζί της ή αν θα την πήγαιναν στο σπίτι για να την συστήσουν στους γονείς τους. Σύμφωνα με τον Τζόις μια «εύκολη» γυναίκα γεννά ερωτήματα στον άντρα, αν γενικά λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Γι αυτό, όσο παθιασμένος και αν είναι μαζί της, η φλόγα του θα μειωθεί σημαντικά αν του παραδοθεί από την πρώτη στιγμή. «Οι άντρες θέλουν να νιώθουν μοναδικοί και ξεχωριστοί» τονίζει.

Ποιο είναι το πιο σέξι χαρακτηριστικό για τους άντρες

Η Τζόις θεωρεί ότι η εμπιστοσύνη που έχει μια γυναίκα στον εαυτό της είναι το πιο σέξι χαρακτηριστικό για έναν άντρα. Δεν τους αρέσουν τα πρόστυχα φορέματα, τα τακούνια πάνω στα οποία μια γυναίκα δυσκολεύεται να ισορροπήσει ή η απελπισία που μπορεί να «εκμπέμπει».

Γιατί οι άντρες απατούν τις γυναίκες

Οι άντρες απατούν τις γυναίκες τους, γιατί τους κάνουν να μην νιώθουν αρσενικά. Οι γυναίκες προσπαθούν να αλλάξουν τους άντρες κατά τα δικά τους πρότυπα, εξηγεί η Τζόις. «Δεν θυμώνουν με τις συζύγους τους, αλλά με τον εαυτό τους, γιατί άφησαν να τους αλλάξουν», σημειώνει.

Μία από τις θεωρίες της, υποστηρίζει επίσης ότι οι άντρες δεν αποζητούν την ευτυχία μέσα σε μια σχέση. Τους αρκεί να είναι τα πράγματα σε τάξη και να μην υπάρχουν προβλήματα για να είναι ευχαριστημένοι. Τονίζει, ακόμη, ότι το εξωσυζυγικό σεξ για τους άντρες δεν είναι προδοσία, αλλά μια «απελευθέρωση» και ότι μπορούν να βάζουν έναν σαφή διαχωρισμό ανάμεσα στην οικογένεια και την ερωμένη τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγάπη άντρες γυναίκες γκουρού λάθη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ