Ανεπανάληπτη χλιδή: Πρώην χρηματιστής της Goldman Sachs έφτιαξε πισίνα σε σχήμα... βιολιού Στραντιβάριους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανεπανάληπτη χλιδή: Πρώην χρηματιστής της Goldman Sachs έφτιαξε πισίνα σε σχήμα... βιολιού Στραντιβάριους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν ταλανίζονται από την κρίση. Δεν έχουν ανάγκη να μετρήσουν τα χρήματά τους στο τέλος του μήνα, ούτε να σκεφτούν την επόμενη ημέρα σαν τίποτα να μην έχει αλλάξει στη ζωή τους.

Υπάρχουν και εκείνοι που μπορούν να κάνουν ένα ακριβό, έως εξεζητημένο δώρο στον εαυτό τους. Οπως ο Jay Dweck, πρώην χρηματιστής της φημισμένης Goldman Sachs και εκτελεστικός διευθυντής της Morgan Stanley.

Οπως γράφει και το Bloomberg, μιλάμε για ένα σπίτι βόρεια της Νέας Υόρκης, στην Μπέλφορντ Κόρνερς που εντός του υπάρχουν άπειρες τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, μπανιέρες, υδρομασάζ, αυτοματισμός στις λειτουργίες όλων των συσκευών, αλλά που το... ιδιαίτερο κομμάτι του είναι η συγκεκριμένη πισίνα που έχει το σχήμα βιολιού Στραντιβάριους.

Οπως λέει ο 58χρονος πρώην τραπεζίτης, «πάντα πίστευα και πιστεύω πως πρέπει να υλοποιείς τα όνειρά σου. Η ιδέα γι' αυτή την πισίνα ήταν ότι μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής με τη χρήση της τεχνολογίας».

Κι όντως έτσι συμβαίνει καθώς για τις ανάγκες της πισίνας, έτσι ώστε να φαίνεται εκθαμβωτική, χρησιμοποιούνται 5.600 οπτικές ίνες που ανάβουν σαν πολύχρωμες χορδές. Επιπλέον διαθέτει υποβρύχια φώτα και ειδικά ηχεία που διοχετεύουν μουσική εντός της πισίνας. Έτσι ο χρήστης της πισίνας έχει την απατηλή αίσθηση πως παίζει εκείνος το βιολί-πισίνα και παράγει τη μουσική της αρεσκείας του.

Πάντως, ως πνεύμα επιχειρηματικό ο εν λόγω τραπεζίτης δεν σκοπεύει να κρατήσει το σπίτι (και την πισίνα βεβαίως) για τον εαυτό του. Οπως λέει, εύκολα θα την πουλούσε -μπαίνοντας δηλαδή στην αγορά των ακινήτων- αρκεί ο αγοραστής να μπορεί να αντέξει οικονομικά τη συγκεκριμένη πισίνα που ούτε λίγο-ούτε πολύ, αξίζει ένα εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Goldman Sachs χρηματιστής Morgan Stanley πισίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ