Στην Αγγλία έκριναν ακατάλληλη για ανηλίκους τη διαφήμιση για το άρωμα της Ριάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην Αγγλία έκριναν ακατάλληλη για ανηλίκους τη διαφήμιση για το άρωμα της Ριάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Στην Αγγλία έκριναν ακατάλληλη για ανηλίκους τη διαφήμιση  για το άρωμα της Ριάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η αφίσα που διαφημίζει το άρωμα της Ριάνα θα επιτρέπεται να αναρτάται μόνο σε περιοχές όπου δεν συχνάζουν παιδιά, αποφάσισε η βρετανική επιτροπή αρμόδια για τις διαφημίσεις (ASA) καθώς έκρινε ότι περιέχει "σεξουαλικά υπονοούμενα".

Στη διαφημιστική αφίσα του Rogue εικονίζεται η Ριάνα ημίγυμνη, καθισμένη στο πάτωμα έχοντας τα πόδια της ψηλά, ακουμπισμένα σε ένα μπουκάλι του αρώματος. Η εταιρεία Parlux Fragrances ανακοίνωσε ότι η φωτογραφία δεν είναι απρεπής, προσβλητική, με υπονοούμενα ή υποτιμητική.Η Επιτροπή δέχτηκε πάντως ότι το σώμα της Ριάνα ήταν κυρίως καλυμμένο και ότι από την έκφραση του προσώπου της "έδειχνε περισσότερο περιφρονητική παρά ευάλωτη".

Στην Αγγλία έκριναν ακατάλληλη για ανηλίκους τη διαφήμιση  για το άρωμα της Ριάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο ανέφερε: "Παρότι δεν θεωρούμε ότι η φωτογραφία είναι ανοιχτά σεξουαλική, κρίνουμε ότι η στάση της Ριάνα με τα πόδια της ψηλά στον αέρα, είναι προκλητική. Ως εκ τούτου, και δεδομένου ότι η Ριάνα μοιάζει να είναι γυμνή, εκτός από τα ψηλοτάκουνα που φοράει, καταλήγουμε ότι η διαφήμιση περιέχει σεξουαλικό υπονοούμενο και θα πρέπει να της επιβληθεί περιορισμός στην ανάρτηση μόνο σε χώρους όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα να την δουν παιδιά".

Στην Αγγλία έκριναν ακατάλληλη για ανηλίκους τη διαφήμιση  για το άρωμα της Ριάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Πηγή Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ