Δεν λέει να καλοκαιριάσει – Καταιγίδες και λασποβροχή σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Δεν λέει να καλοκαιριάσει – Καταιγίδες και λασποβροχή σε όλη τη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα με νεφώσεις, τοπικές βροχές και κατά τόπους σποραδικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στην Αττική έως το μεσημέρι θα υπάρχουν οι νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ από το απόγευμα θα σημειωθεί βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 23 βαθμών.

Ίδιο σκηνικό και στη συμπρωτεύουσα τα καιρικά φαινόμενα να συνεχίζονται έως και αργά το απόγευμα.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα φτάσουν ως και 8 μποφόρ ενώ στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις .

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο,θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα ενώ στη Θεσσαλία, ανατολική Ήπειρο και ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, τα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και θα επεκταθούν από το απόγευμα στην ανατολική και τη Θράκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ