Εντονη φημολογία ότι την Τετάρτη κλείνει η Ολομέλεια της Βουλής -Μετά τις αποφάσεις για την ΧΑ - iefimerida.gr

Εντονη φημολογία ότι την Τετάρτη κλείνει η Ολομέλεια της Βουλής -Μετά τις αποφάσεις για την ΧΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη φημολογία επικρατεί από το βράδυ της Τρίτης στους κοινοβουλευτικούς κύκλους πως την Τετάρτη θα κλείσει η Βουλή, μετά τις αποφάσεις για την άρση ασυλίας για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό.Κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές πηγές ανέφεραν στο iefimerida πως αύριο μετά την ολοκλήρωση της άρσης ασυλίας δεν υπάρχει κάποιο νομοσχέδιο ή ενέργειες που να χρειάζονται την Ολομέλεια της Βουλής, συνεπώς, αυτή θα κλείσει για να ανοίξουν μετά από δύο εβδομάδες τα θερινά τμήματα της Βουλής.

Η απόφαση για το αν θα κλείσει ή όχι η Ολομέλεια της Βουλής ανήκει στην κυβέρνηση και κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο με προεδρικό διάταγμα.

Το κλίμα που διαρρέεται είναι πως κατά πάσα πιθανότητα το κλείσιμο της Ολομέλειας θα γίνει αύριο, ενόψει και του επικείμενου ανασχηματισμού, ωστόσο, μένει να αποσαφηνιστεί το αν θα υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ