Απίστευτη φρίκη: 40χρονος βίασε 1.370 φορές την ανήλικη κόρη του - iefimerida.gr

Απίστευτη φρίκη: 40χρονος βίασε 1.370 φορές την ανήλικη κόρη του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί παγκοσμίως η είδηση από την Αυστρία με «πρωταγωνιστή» έναν 40χρονος, ο οποίος βίαζε σχεδόν καθημερινά, επί πολλά χρόνια, την ανήλικη κόρη του. Ο πατέ-ρας πέντε παιδιών καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Βιέννης σε κάθειρξη 7 ετών για «σοβαρή γενετήσια κακοποίηση ανηλίκου, αιμομιξία και κατάχρηση εξουσίας».

Το θύμα, που σήμερα είναι 15 ετών, κατήγγειλε τον πατέρα στις αστυνομικές αρχές της Βιέννης τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το κορίτσι, ο πατέρας της, Γερμανός υπήκοος, την κακοποίησε 1.370 φορές από το 2009, την εποχή που η οικογένεια ζούσε ακόμη στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Ο 40χρονος βίαζε σχεδόν καθημερινά την κόρη του η οποία γλίτωνε από τα χέρια του μόνο στις διακοπές και στις σχολικές εκδρομές. Οι εξετάσεις DNA που έγιναν επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό της ανήλικης.

Η απόφαση του δικαστηρίου της Βιέννης ωστόσο αφορά μόνο τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν μετά το 2011, όταν η οικογένεια μετακόμισε στην Αυστρία.

Η δικηγόρος της 15χρονης, Σόνια Σέεντ, είπε ότι οι γερμανικές δικαστικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ασκήσουν δίωξη σε βάρος του πατέρα για τους προηγούμενους βιασμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ