Παραλήρημα Ερντογάν: Οι δημοσιογράφοι του CNN λειτουργούν ως κατάσκοποι και η αντιπολίτευση καπνίζει χασίς - iefimerida.gr

Παραλήρημα Ερντογάν: Οι δημοσιογράφοι του CNN λειτουργούν ως κατάσκοποι και η αντιπολίτευση καπνίζει χασίς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του οι Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστρεψε τα βέλη του κατά του αμερικανικού δικτύου CNN και του ξένου Τύπου κάνοντας λόγο για προσπάθεια κατασκοπείας με στόχο να προκληθούν ταραχές στη χώρα.

«Το τσιράκι του CNN πιάστηκε επ' αυτοφώρω» τόνισε ο Ερντογάν για τον ανταποκριτή του CNN που συνελήφθη το Σάββατο στη διάρκεια της συγκέντρωσης στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ίαν Ουότσον συνελήφθη στη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης και έμεινε υπό κράτηση για λίγες ώρες.

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης «δεν έχουν καμιά σχέση με την ελευθερία του Τύπου. Έχουν μια αποστολή, ενεργούν σαν κατάσκοποι. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που έφθασαν στην Κωνσταντινούπολη για να εκτοξεύσουν προκλητικές και υπερβολικές εκκλήσεις, έφυγαν με άδεια χέρια» είπε ο Ερντογάν.

Στη διάρκεια των ταραχών του 2013, που στοίχισαν τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους και προκάλεσαν τον τραυματισμό χιλιάδων, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε καταφερθεί εναντίον του ξένου Τύπου, λέγοντας πως συμμετέχει σε μια συνωμοσία εναντίον της κυβέρνησής του.

Εκτός από τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κατήγγειλε και την αντιπολίτευση, την οποία κατηγόρησε ότι «καπνίζει χασίς», συνωμοτώντας εναντίον του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ