Ενα κρυμμένο... μυστικό στο κέντρο της Αθήνας: Το μπακάλικο με τα απίστευτα αλλαντικά μέσα στο ταβερνάκι της Σωκράτους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα κρυμμένο... μυστικό στο κέντρο της Αθήνας: Το μπακάλικο με τα απίστευτα αλλαντικά μέσα στο ταβερνάκι της Σωκράτους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα άφιξη έσκασε στη γειτονιά του ιστορικού κέντρου, εκεί που η Ευριπίδου συναντά τη Σωκράτους και ακούει στο όνομα «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη».

Οπως σημειώνει το Popaganda.gr, ο Φάνης δεν είναι και τόσο καινούριος στη γειτονιά μιας και ακριβώς απέναντι είναι το Αραπιάν, το γνωστό μαγαζί με τους παστουρμάδες, που ανήκει στον πατέρα του. Ο Φάνης θυμάται πώς από μικρός αγάπησε την πλευρά αυτή του κέντρου που, άλλοτε σκοτεινή άλλοτε φωτεινή, πάντα του ασκούσε μια γοητεία. Το κτίριο που στεγάζει σήμερα το Καραμανλίδικο του Φάνη, ήταν κάποτε μπακάλικο, μετά ξενυχτάδικο και αργότερα κινέζικο εστιατόριο. Ο ίδιος προσπάθησε να μην επέμβει στην αρχιτεκτονική του και κράτησε το ταβάνι με τα απαλά γαλάζια χρώματα, τα ξύλινα δοκάρια, την πέτρα και όλα αυτά τα στοιχεία που αναδεικνύουν το παλιό αρχοντικό που υπήρξε κάποτε.

Δείτε τι προϊόντα μπορείτε να βρείτε στο μπακάλικο και τα απίστευτα πιάτα, ζεστά και κρύα, που μπορείτε να γευτείτε στην ταβέρνα στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ