Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτώς που κακοποιήθηκε άγρια στην Πάρο: «Δεν μιλάει, μόνο ουρλιάζει από τον πόνο» - iefimerida.gr

Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτώς που κακοποιήθηκε άγρια στην Πάρο: «Δεν μιλάει, μόνο ουρλιάζει από τον πόνο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο χρόνια περίπου μετά την άγρια κακοποίηση της 15χρονης τότε Μυρτώς στην Πάρο από τον Πακιστανό, Αχμέτ Βακά, η μητέρα της ξεσπά για τον εφιάλτη που βιώνει τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της.

Μιλώντας στην κάμερα του «Ε», η κ. Κοτρώτσου υποστηρίζει πως η Μυρτώ είναι σε μία κατάσταση που καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει και να κινηθεί. «Εχει πόνους, είναι ανήσυχη και κλαίει πολύ έντονα», λέει η μητέρα της, μεταξύ άλλων. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια η Μυρτώ «ουρλιάζει μόνο όταν πονάει».

«Έχω να ακούσω δύο χρόνια τη λέξη μαμά από το στόμα της. Δε θα με πείραζε όμως να μην ακούσω ξανά αυτή τη λέξη αν έβλεπα το παιδί μου να γίνεται καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στην ερώτηση αν υπάρχουν ελπίδες για αποκατάσταση της υγείας της Μυρτώς υποστήριξε:

«Οι γιατροί δε μας δίνουν καμία πιθανότητα, ούτε οι Έλληνες ούτε οι Αμερικανοί. Το μέλλον είναι άγνωστο».

Οπως ανέφερε η κ. Κοτρώτσου, η Μυρτώ, η οποία μετά την πολύμηνη νοσηλεία της στη Βοστώνη, σήμερα βρίσκεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, κάνει καθημερινά ένα 5ωρο πρόγραμμα ειδικών θεραπειών.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο Πακιστανός καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο της Σύρου σε ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια κάθειρξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάρος κακοποίηση πακιστανός Μυρτώ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ