Μία παιδική χαρά σκέτη... γλύκα -Oι Atenistas τη μετέτρεψαν σε εργοστάσιο ζαχαρωτών [εικόνες] - iefimerida.gr

Μία παιδική χαρά σκέτη... γλύκα -Oι Atenistas τη μετέτρεψαν σε εργοστάσιο ζαχαρωτών [εικόνες]

Μία παιδική χαρά σκέτη... γλύκα -Oι Atenistas τη μετέτρεψαν σε εργοστάσιο ζαχαρω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση που τα γλυκά όχι μόνο δεν είναι απαγορευμένα για τα παιδιά, αλλά επιβάλλονται κιόλας. Χάρη στη δράση των Atenistas, μία παιδική χαρά στην Ακαδημία Πλάτωνος που είχε αφεθεί στην τύχη της, μετατράπηκε σε... εργοστάσιο ζαχαρωτών.

Τούρτες, γλειφιτζούρια, καραμέλες και ό,τι άλλο μπορεί να λαχταρήσει ένα παιδί αποτελούν πλέον το σκηνικό στο οποίο παίζουν οι μπόμπιρες της περιοχής, σε αυτό το χώρο πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού.

Η παιδική χαρά είχε παραμεληθεί εδώ και χρόνια, ενώ πλέον ήταν επικίνδυνη καθώς παντού υπήρχαν σπασμένα γυαλιά και σκουπίδια. Οι Atenistas την εντόπισαν και έβαλαν τη δική τους πινελιά για να τη μεταμορφώσουν σε «candy park». Επιασαν πινέλα και μπογιές και με πολλή δουλειά, αγάπη και φαντασία δημιούργησαν μία παιδική χαρά σκέτη... γλύκα. Παράλληλα έχουν κάνει ενέργειες προκειμένου να υπάρχει φωτισμός το βράδυ στο σημείο. Μετά από όλα αυτά, οι παιδικές φωνές δεν άργησαν να ακουστούν ξανά στο χώρο.



Μία παιδική χαρά σκέτη... γλύκα -Oι Atenistas τη μετέτρεψαν σε εργοστάσιο ζαχαρωτών [εικόνες]  | iefimerida.gr 12

Φωτογραφίες: atenistas.org

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ atenistas ειδήσεις παιδική χαρά ζαχαρωτά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ