Νεκρός στο γραφείο του στην Κρήτη βρέθηκε ο ερευνητής Θανάσης Λουκέρης -Συγγενείς τον αναζητούσαν επί δύο ημέρες - iefimerida.gr

Νεκρός στο γραφείο του στην Κρήτη βρέθηκε ο ερευνητής Θανάσης Λουκέρης -Συγγενείς τον αναζητούσαν επί δύο ημέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός μέσα στο γραφείο του, στο Ηράκλειο της Κρήτης, βρέθηκε ο ερευνητής του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας του ΙΤΕ Κρήτης, Θανάσης Λουκέρης. Η οικογένειά του τον αναζητούσε αγωνιωδώς επί δύο μέρες, καθώς ο 54χρονος δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος του 54χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια, πιθανότατα σε καρδιακή προσβολή, ωστόσο θα διενεργηθούν τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και νεκροψία - νεκροτομή από ιατροδικαστή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια.

Ο θάνατος του διάσημου ερευνητή σκόρπισε θλίψη τόσο στην οικογένεια και τους φίλους του, όσο και στην επιστημονική κοινότητα, καθώς όλοι μιλούν για έναν αφοσιωμένο επιστήμονα με σημαντικό έργο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ