Απίθανες αντιδράσεις από γυναίκες που δεν έχουν δει ποτέ το εφηβαίο τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίθανες αντιδράσεις από γυναίκες που δεν έχουν δει ποτέ το εφηβαίο τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς γίνεται μια ενήλικη γυναίκα να μην έχει δει ποτέ στη ζωή της το εφηβαίο της;

Φυσικά θα υπάρχει λόγος γι αυτό, εξ ου και ο Davey Wavey, ένας διαδικτυακός τηλεοπτικός αστέρας, έβαλε μια αγγελία με την οποία αναζητούσε γυναίκες που δεν είχαν δει ποτέ το αιδοίο τους. Το αποτέλεσμα της αναζήτησής τους αποτελεί μέρος ενός βίντεο που δείχνει τις γυναίκες να συζητούν γιατί δεν έχουν δει τους κόλπους τους - και στη συνέχεια ρίχνουν επιτέλους μια ματιά .

Οι γυναίκες που απάντησαν στην αγγελία είχαν μια σειρά από λόγους για τους οποίους δεν έχουν εξερευνήσει τους κόλπους τους, είτε για θρησκευτικούς λόγους και ανατομικούς λόγους, είτε έπειτα από ψυχολογικό τραύμα ή σεξουαλική κακοποίηση.

«Φοβάμαι ότι πρόκειται να είναι άσχημο », λέει μια γυναίκα που περιλαμβάνονται στο βίντεο. «Δεν έχω δει τον κόλπο μου, γιατί τον καλύπτει το στομάχι μου», λέει μια άλλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ