Ερχεται... νέος «Γάμος αλά ελληνικά»: Η Νία Βαρντάλος ετοιμάζει το σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας - iefimerida.gr

Ερχεται... νέος «Γάμος αλά ελληνικά»: Η Νία Βαρντάλος ετοιμάζει το σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας

Ερχεται... νέος «Γάμος αλά ελληνικά»: Η Νία Βαρντάλος ετοιμάζει το σίκουελ της μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νία Βαρντάλος έγινε σχεδόν μέσα σε μια νύχτα παγκοσμίως γνωστή ως σεναριογράφος και ηθοποιός, κέρδισε μια υποψηφιότητα για Οσκαρ και αρκετά βραβεία και όλα αυτά εξαιτίας της ταινίας της «Γάμος αλά ελληνικά».Δεκατέσσερα χρόνια πριν η ταινία έβγαινε στις αίθουσες και, εκτός από τους απανταχού Ελληνες που τη λάτρεψαν για συγκεκριμένους λόγους, μαγνήτισε εκατομμύρια θαυμαστές, κάνοντάς την την πιο εμπορική ρομαντική κομεντί όλων των εποχών.

Ηρθε, λοιπόν η ώρα για ένα σίκουελ, το οποίο θα φέρει την υπογραφή της Βαρντάλος με την πολύτιμη βοήθεια των φίλων της Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στην παραγωγή.

«Τώρα που βιώνω τη μητρότητα, είμαι έτοιμη να γράψω το επόμενο κεφάλαιο της οικογενειακής μου ιστορίας», σχολίασε η Βαρντάλος για να προσθέσει χαριτολογώντας: «Σίγουρα, μερικοί κυνικοί στα μέσα ενημέρωσης θα ισχυριστούν ότι ξέμεινα από χρήματα ή ότι θέλω να φιλήσω ξανά τον Τζον Κορμπέτ. Ενα από τα δύο ισχύει».

Το νέο σενάριο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα προβλέπει έναν ακόμη μεγαλύτερο σε έκταση γάμο με την φασαριόζα οικογένεια να μαζεύεται ξανά μετά την αποκάλυψη ενός μυστικού.

Το «Γάμος αλά ελληνικά» βασίστηκε στο αυτοβιογραφικό σενάριο της Νία Βαρντάλος για το σόλο νούμερό της στη σκηνή του Λος Αντζελες και εξελίχθηκε σε μια τεράστια επιτυχία μαζεύοντας 369 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίων.

Από το 2002 έως σήμερα, όπως αναφέρει το «Εθνος», οι προσπάθειες να αποδώσει και στην αμερικανική τηλεόραση το ελληνικό γαμήλιο φολκλόρ απέτυχαν, καθώς το 2003 η βασισμένη σε αυτό σειρά «My big fat greek life», ματαιώθηκε έπειτα από επτά επεισόδια.

Εκτοτε, η Νία Βαρντάλος έγραψε και πρωταγωνίστησε στην κομεντί «Κόνι και Κάρλα», σκηνοθέτησε το ρομαντικό φιλμ «I hate Valentine's day», όπου έπαιξε με συμπρωταγωνιστή της πάλι τον Τζον Κορμπέτ, ενώ γύρισε στην Ελλάδα το «Ερωτας αλά ελληνικά» με τον Αλέξη Γεωργούλη και συνέγραψε με τον Τομ Χανκς την κομεντί «Η περίπτωση Λάρι Κράουν» που βγήκε στις αίθουσες το 2011 με συμπρωταγωνίστρια του Χανκς την Τζούλια Ρόμπερτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ