Τα οπίσθια της Κέιτ Μίντλετον ακόμη προκαλούν: Μετανιωμένη η φωτογράφος δίνει τα χρήματα για φιλανθρωπία - iefimerida.gr

Τα οπίσθια της Κέιτ Μίντλετον ακόμη προκαλούν: Μετανιωμένη η φωτογράφος δίνει τα χρήματα για φιλανθρωπία

Τα οπίσθια της Κέιτ Μίντλετον ακόμη προκαλούν: Μετανιωμένη η φωτογράφος δίνει τα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετανιωμένη για τη φωτογραφία που έχει προκαλέσει σάλο φαίνεται πως είναι η φωτογράφος Ντάιαν Μορέλ η οποία απαθανάτισε τα οπίσθια της Κέιτ Μίντλετον σε κοινή θέα.Η ερασιτέχνης φωτογράφος μόλις συνειδητοποίησε τι θησαυρό είχε στην κάμερά της έσπευσε να μοσχοπουλήσει τη φωτογραφία και παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα αγγλικά μέσα ενημέρωσης δεν θέλησαν την «αποκλειστικότητα» το έπραξε η γερμανική Bild.

Ωστόσο η Μορέλ εμφανίστηκε μετανιωμένη για τον σάλο που προκλήθηκε και προσφέρθηκε να δώσει τα όποια χρήματα έβγαλε στο ίδρυμα Bushfire Relief Fund του δήμου Blue Mountains στη Νέα Νότια Ουαλία, μια περιοχή η οποία κάηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά το 2013.

Ωστόσο, ο δήμαρχος της περιοχής αρνήθηκε κατηγορηματικά να λάβει χρήματα ως δωρεά από μια προσβλητική φωτογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ