Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην Ελλάδα μέσω... Πάνου Παναγιωτόπουλου; Το πρόσωπο κλειδί που έπεισε τον σταρ - iefimerida.gr

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην Ελλάδα μέσω... Πάνου Παναγιωτόπουλου; Το πρόσωπο κλειδί που έπεισε τον σταρ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην Ελλάδα μέσω... Πάνου Παναγιωτόπουλου; Το πρόσωπο κλειδί πο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα φαίνεται πως θα βρεθεί αυτό το καλοκαίρι ο σταρ του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, γνωστός για την αγάπη του προς τη χώρα μας.Οπως αναφέρει ο ΒΗΜτοδότης, η επίσκεψη του σπουδαίου ηθοποιού, ο οποίος πρόσφατα τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Αθήνα, φαίνεται πως είναι ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του υπουργού Πολιτισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου, ενόψει ανασχηματισμού.

Σύμφωνα με την ΒΗΜΑτοδότη ο Πάνος Παναγιωτόπουλος έβαλε... μέσο τον Τζιμ Γιαννόπουλος, αφεντικό της 20th Century Fox για να πείσει τον Κλούνεϊ να έρθει στην Ελλάδα και φαίνεται πως το πέτυχε.

Μάλιστα, ο υπουργός επισκέφτηκε τον Τζιμ Γιανόπουλο στο σπίτι του στο Λος Αντζελες και συζήτησαν το θέμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα έρθει στην Αθήνα για ξεκούραση και θα φιλοξενηθεί από δυο εφοπλιστικές οικογένειες.

Μετά τον ανασχηματισμό πάντως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ