Δύο κορίτσια είχαν ΤΗΝ ιδέα: Δημιουργούν πανέμορφες πετσέτες θαλάσσης και ξεπουλάνε [εικόνες] - iefimerida.gr

Δύο κορίτσια είχαν ΤΗΝ ιδέα: Δημιουργούν πανέμορφες πετσέτες θαλάσσης και ξεπουλάνε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μελίνα Πίσπα και η Έλλη Ρούντου είχαν ΤΗΝ ιδέα: να φτιάξουν ένα προϊόν που έλειπε από την αγορά. Σκέφτηκαν λοιπόν να δημιουργήσουν πρωτότυπες πετσέτες θαλάσσης και από τότε ξεπουλάνε.

Οι δύο κοπέλες γνωρίζονταν από το σχολείο. Εψαξαν πολύ για να βρουν τα σωστά υφάσματα και σχέδια ώστε η τιμή να παραμένει χαμηλή. Εκαναν, μάλιστα, και προμότιον στην επιχείρηση αφού σχεδίασαν και μια τσάντα θαλάσσης που δωρίζουν για την πετσέτα.

Το πολύ επιτυχημένο λογότυπο «Sun of a beach» το βρήκε ένας άνδρας της παρέας. Εμπνέεται από τον αχινό, που είναι... ο «son of a bitch» » της παραλίας, γιατί τον πατάς και βρίζεις!

Δημιουργούν πετσέτες μεγάλης αισθητικής, double face ώστε να ξέρεις πότε σκουπίζεσαι και πότε κάθεσαι με την άμμο. Τα υφάσματα έρχονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ η ραφή γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Οι πωλήσεις έχουν τριπλασιαστεί σε ένα χρόνο.
Τις πετσέτες τις βρίσκει κανείς σε πολλά μαγαζιά στην Αθήνα και σε πολλά νησιά. Πρόσφατα έφτασαν να πωλούνται και στο Παρίσι όπου συνεργάζονται με το το online store fab.com
Η αριστουργηματική αυτή πετσέτα κοστίζει από 55€ έως 120€.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ