Φώφη Γεννηματά: Δεν συμβιβάζομαι με το 8% της Ελιάς - iefimerida.gr

Φώφη Γεννηματά: Δεν συμβιβάζομαι με το 8% της Ελιάς

Φώφη Γεννηματά: Δεν συμβιβάζομαι με το 8% της Ελιάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλύτερο από ό,τι αναμενόταν, αλλά όχι ικανοποιητικό χαρακτήρισε η Φώφη Γεννηματά το αποτέλεσμα της Ελιάς στις ευρωεκλογές, ενώ σημείωσε ότι όπως υλοποιήθηκε το εγχείρημα, απέτυχε να αναπτύξει δυναμική.

«Η Ελιά δεν τα κατάφερε με τον τρόπο που υλοποιήθηκε το εγχείρημα, να αναπτύξει δυναμική και να εκφράσει τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς. Δεν συμβιβάζομαι με το 8% της Ελιάς», τόνισε η κ. Γεννηματά σε συνέντευξή της στην Real News, ενώ απέδωσε το ποσοστό στη συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς δεν φτάνει η επιστροφή στελεχών του ΠΑΣΟΚ, χρειάζονται ανοίγματα στη ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι, τους Οικολόγους, τις προοδευτικές δυνάμεις της αυτοδιοίκησης, των επιμελητηρίων κλπ. Ξεκαθάρισε όμως ότι τα βήματα που πρέπει να γίνουν «δεν θα τα αποφασίσει κανένας μόνος του ούτε και κανένας άλλος για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ