Ανοιγμα Βενιζέλου σε ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι -Τους καλεί να διαμορφώσουν την κεντροαριστερά - iefimerida.gr

Ανοιγμα Βενιζέλου σε ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι -Τους καλεί να διαμορφώσουν την κεντροαριστερά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Ευάγγελος Βενιζέλος επαναβεβαίωσε το άνοιγμα προς τη ΔΗΜΑΡ, δίχως όμως να αφήσει εκτός το Ποτάμι, σε μια μορφή... προσκλητηρίου για τη δημιουργία του πόλου της Κεντροαριστεράς.
Με συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δηλώνει σαφώς την πρόθεσή του να τείνει χείρα συνεργασίας πως όλες τις δυνάμεις του χώρου.

Μάλιστα, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Προφανώς ισχύει η πρόταση προς τη ΔΗΜΑΡ συνολικά» διευκρινίζοντας πως ταυτόχρονα «απευθυνόμαστε και προς όλα τα πρόσωπα του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου».

Αξιοσημείωτη είναι και η αναφορά του στο Ποτάμι και στην επιλογή του νεότευκτου κόμματος να συνεργαστεί με την ομάδα των Ευρωπαίων Δημοκρατών και Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αυτή την απόφαση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «πολύ σημαντικό το γεγονός ότι για πρώτη φορά το Ποτάμι, στο επίπεδο του Ευρωκοινοβουλίου, δήλωσε μια ταυτότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ