Τα έβαψε μαύρα: Ο Μπάρνει Στίνσον υπογράφει αυτόγραφα με βαμμένα νύχια [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα έβαψε μαύρα: Ο Μπάρνει Στίνσον υπογράφει αυτόγραφα με βαμμένα νύχια [εικόνες]

Τα έβαψε μαύρα: Ο Μπάρνει Στίνσον υπογράφει αυτόγραφα με βαμμένα νύχια [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις βρέθηκε την Πέμπτη στην ετήσια έκθεση βιβλίου της Νέας Υόρκης όπου υπέγραφε αυτόγραφα και αποσπάσματα από την επερχόμενη αυτοβιογραφία του που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη. Ωστόσο κάτι άλλο τράβηξε την προσοχή του κοινού.

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκδήλωση που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Jacob K. Javits με βαμμένα (και ελαφρώς φαγωμένα) νύχια σε χρώμα μαύρο. Στην έκθεση υπέγραφε αντίτυπα από το απόσπασμα της διαδραστικής αυτοβιογραφίας του «Neil Patrick Harris: Choose Your Own Autobiography».

Πρόσφατα ανακοινώθηκε επίσης ότι θα παρευρεθεί και στα Tony Awards το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου θα παίξει αποσπάσματα από το έργο Hedwig and the Angry Inch, στο οποίο πρωταγωνιστεί στο Broadway και είναι υποψήφιος για βραβείο Α' Ανδρικού μουσικού ρόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ