Δέκα συλλήψεις στα επεισόδια πριν από τον αγώνα χάντμπολ στην Κυψέλη -Τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί - iefimerida.gr

Δέκα συλλήψεις στα επεισόδια πριν από τον αγώνα χάντμπολ στην Κυψέλη -Τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί

Δέκα συλλήψεις στα επεισόδια πριν από τον αγώνα χάντμπολ στην Κυψέλη -Τραυματίστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χειροπέδες κατέληξαν δέκα άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια που μετέτρεψαν σε εμπόλεμο σκηνικό το κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη, πριν από τον αγώνα χάντμπολ ΑΕΚ- Διομήδης Αργους, ο οποίος τελικά αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δυο μεγάλες ομάδες φιλάθλων προσπάθησαν να μπουν με τη βία στο ήδη κατάμεστο κλειστό, πετώντας αντικείμενα στους αστυνομικούς. Παράλληλα, όσοι ήταν μέσα στο Γυμναστήριο άνοιξαν δυο βοηθητικές εισόδους για να διευκολύνουν τα άτομα που επιχειρούσαν να μπουν και επιτέθηκαν και εκείνοι με τη σειρά τους στους αστυνομικούς, με «βροχή» από σπασμένα καθίσματα, κιγκλιδώματα, πυροσβεστήρες και άλλα μεταλλικά αντικείμενα.

Ακολούθησε ρίψη δακρυγόνων, ενώ από τις μάχες τραυματίσθηκαν πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ