Μια οικογένεια από ιδιοφυΐες: Τα 7 από τα 9 παιδιά πέρασαν στο κολέγιο πριν κλείσουν τα 12 - iefimerida.gr

Μια οικογένεια από ιδιοφυΐες: Τα 7 από τα 9 παιδιά πέρασαν στο κολέγιο πριν κλείσουν τα 12

Μια οικογένεια από ιδιοφυΐες: Τα 7 από τα 9 παιδιά πέρασαν στο κολέγιο πριν κλεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικογένεια Χάρντινγκ έχει προξενήσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων στις ΗΠΑ, καθώς, αποτελείται σχεδόν εξ΄ολοκλήρου από ιδιοφυΐες με τα επτά από τα εννέα παιδιά να έχουν περάσει στο κολέγιο πριν καν κλείσουν τα 12 τους χρόνια.Τα άλλα δύο δεν έχουν, ακόμη, τέτοιες επιδόσεις γιατί πολύ απλά δεν έχουν φτάσει ακόμη σε αυτήν την ηλικία.

«Αυτό δεν ήταν ποτέ το σχέδιό μας», λέει χαρακτηριστικά η περήφανη μαμά της ευτυχισμένης οικογένειας ιδιοφυιών. «Απλά ξεκινήσαμε κατ' οίκον διδασκαλία για τα παιδιά, και όπως αποδεικνύεται, τελικά, ήταν κάτι παραπάνω από αποτελεσματική», τονίζει , χαρακτηριστικά.

Οι ευτυχισμένοι γονείς αποφάσισαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους γράφοντας ένα βιβλίο, το «Brainy Bunch», όπου περιγράφεται η επαναστατική μέθοδος διδασκαλίας που έστειλε τα παιδιά τους στο κολλέγιο, πριν καλά-καλά μπουν στην εφηβεία.

Παρολαυτά, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση στο Facebook, το 93% των συμμετεχόντων δε θα ήθελα να αναθρέψουν τα παιδιά τους με βάση τη μέθοδο διδασκαλίας των Χάρντινγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ