Μόνο οι πιο γρήγοροι από τη σκιά τους πρόλαβαν τις καινούργιες Mustang - iefimerida.gr

Μόνο οι πιο γρήγοροι από τη σκιά τους πρόλαβαν τις καινούργιες Mustang

Μόνο οι πιο γρήγοροι από τη σκιά τους πρόλαβαν τις καινούργιες Mustang
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την Ευρώπη η Ford είχε προϋπολογίσει 500 καινούργιες Mustang, με τον κινητήρα EcoBoost των 2.300 κυβικών, ενώ άνοιξε τη λίστα των κρατήσεων στον τελικό του Champions League. Στην ουσία όπως την άνοιξε έτσι και την έκλεισε μιας και όλες οι Mustang που ήταν διαθέσιμες κλείστηκαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Ναι, μέσα σε μισό λεπτό, ενώ πέρα από τους 500 τυχερούς υπάρχουν και άλλοι 9.300 επιλαχόντες, οπότε και όλοι που λέει ο λόγος να υπαναχωρήσουν δεν θα περισσέψει και πάλι καμία.

Φυσικά ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της Ford δεν πίστευαν μια τέτοια εξέλιξη. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και πωλήσεων της εταιρείας Roelant de Waard «γνωρίζαμε πως η νέα Mustang θα έχει τρομερή απήχηση στην Ευρώπη, αλλά αυτό που έγινε στο διήμερο του τελικού ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας»

Μόνο οι πιο γρήγοροι από τη σκιά τους πρόλαβαν τις καινούργιες Mustang | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ