Επέστρεψε με φόρα η Εύα Καϊλη -Αφησε πίσω τον Καψή και κυνηγάει τον Ανδρουλάκη στη μάχη για την Ευρωβουλή - iefimerida.gr

Επέστρεψε με φόρα η Εύα Καϊλη -Αφησε πίσω τον Καψή και κυνηγάει τον Ανδρουλάκη στη μάχη για την Ευρωβουλή

Επέστρεψε με φόρα η Εύα Καϊλη -Αφησε πίσω τον Καψή και κυνηγάει τον Ανδρουλάκη σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή να βρέθηκε από την πρώτη εκλόγιμη θέση στην τρίτη, η οποία την άφηνε εκτός Ευρωβουλής, όμως η κατάσταση σύμφωνα με την καταμέτρησης άλλαξε και πλέον σταθεροποιείται στην δεύτερη θέση και δείχνει -αν και έχει ακόμα απόσταση- να κυνηγάει τον Νίκο Ανδρουλάκη στην πρώτη.

Συγκεκριμένα στη μάχη για τις δύο εκλόγιμες θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο για τους υποψηφίους της Ελιάς ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, μετά και την ώθηση που του είχε δώσει η εκλογική του περιφέρεια, η Κρήτη, βρίσκεται στην πρώτη θέση με 79.293 σταυρούς, η Εύα Καϊλή στη δεύτερη με 77.640 σταυρούς και ο πρώην υπουργός Παντελής Καψής με 74.465. Η ενσωμάτωση βρίσκεται στο 68,80%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ