Το μπλογκ για το one night stand -Εμπνευσμένη ψυχολόγος συλλέγει ιστορίες από περιστασιακούς έρωτες - iefimerida.gr

Το μπλογκ για το one night stand -Εμπνευσμένη ψυχολόγος συλλέγει ιστορίες από περιστασιακούς έρωτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θέλετε όλος ο κόσμος να μάθει για την καυτή νύχτα που περάσατε το προηγούμενο βράδυ, τότε κάντε κλικ στο εξής μπλογκ: TheCasualSexProject.com.

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και η καθηγήτρια ψυχολογίας Zhana Vrangalova ξεκίνησαν το συγκεκριμένο μπλογκ πριν περίπου ένα μήνα ως το μέσο όπου ο καθένας θα μπορεί να μιλάει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του εμπειρίες από περιστασιακό παρτενέρ.

«Εχουμε ελάχιστες πληροφορίες για το τι είναι το περιστασιακό σεξ» αναφέρει η ψυχολόγος «ήθελα να δώσω βήμα σε ανθρώπους να εκφράσουν πώς νιώθουν για αυτό, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τι πραγματικά είναι αυτό που θέλουν», εξηγεί.

Φυσικά η ανταπόκριση είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή με αναφορές από όλο σχεδόν τον κόσμο με τους ενδιαφερόμενους να μοιράζονται τις γαργαλιστικές ιστορίες τους.

Σύμφωνα με έρευνες, αν κάποιος επιδίδεται στο περιστασιακό σεξ για τους σωστούς λόγους -χωρίς δεσμεύσεις -τότε η ψυχική υγεία τονώνεται. Αν πάλι, το κάνει κανείς για τους λάθος λόγους -έπειτα από ένα κακό μεθύσι, για να εκδικηθεί την πρώην κλπ-, τότε, εξηγεί η Vrangalova, ελοχεύει ο κίνδυνος της κατάθλιψης, του άγχους και της χαμηλής αυτοεκτίμησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλογκ ψυχολόγος one night stand Zhana Vrangalova
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ