Οταν το μυαλό ξεχνάει, θυμάται η καρδιά -Μια συγκινητική ιστορία αγάπης που έκανε θραύση στα μίντια [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν το μυαλό ξεχνάει, θυμάται η καρδιά -Μια συγκινητική ιστορία αγάπης που έκανε θραύση στα μίντια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Melvyn Amrine, από το Λιτλ Ροκ στο Αρκανσο των ΗΠΑ, ασυνατεί να θυμηθεί τις λεπτομέρειες της ζωής του, μιας και πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, αλλά πρόσφατα απέδειξε ότι η αγάπη του για τη σύζυγό του ξεπερνά τη μνήμη.

Ο Melvyn διαγνώστηκε με τη νόσο του Αλτσχάιμερ πριν από τρία χρόνια και από τότε δεν ήταν εύκολο για τη σύζυγό του, Doris. Σύμφωνα με το CBS News ο Melvyn μερικές φορές δεν θυμάται λεπτομέρειες όπως το αν έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του... Ωστόσο, την παραμονή μιας σημαντικής γιορτής ο Melvyn θυμήθηκε ένα πιο σημαντικό πράγμα.

Την παραμονή της παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, ο Melvyn χάθηκε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι συνήθως απαιτείται η βοήθεια για να κάνει το οτιδήποτε, η οικογένειά του τρομοκρατημένη ενημέρωσε την αστυνομία.

Όταν η αστυνομία βρήκε τον Melvyn, που ήταν 2 μίλια μακριά από το σπίτι του, ήταν αποφασισμένος να πετύχει στον στόχο του. Ο ηλικιωμένος άντρας είχε μεταβεί σε ένα κατάστημα προκειμένου να αγοράσει λουλούδια για τη σύζυγό του, όπως ακριβώς έκανε κατά το παρελθόν.

Οι αστυνομικοί Brian Grigsby και Troy Dillard συγκινημένοι από την αποφασιστικότητα του Melvyn αποφάσισαν να τον βοηθήσουν να ολοκληρώσει την αποστολή του, ενώ πλήρωσαν μέχρι και τα λουλούδια.

Τελικά ο ερωτευμένος άντρας κατάφερε και έκανε την πιο ρομαντική έκπληξη στην επί 60χρόνια σύζυγό του: «Οταν τον είδα να πλησιάζει με τα λουλούδια στο χέρι, μου ράγισε τη καρδιά.. Αν και το μυαλό ξεχνάει τα πάντα, η καρδιά πάντα θυμάται», ανέφερε η συγκινημένη σύζυγος.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ