Ανατολική Ουκρανία: Αυτονομιστές κατέρριψαν ελικόπτερο - 14 νεκροί [Βίντεο] - iefimerida.gr

Ανατολική Ουκρανία: Αυτονομιστές κατέρριψαν ελικόπτερο - 14 νεκροί [Βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δυνάμεις των φιλορώσων αυτονομιστών κατέρριψαν ελικόπτερο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων κοντά στο Σλαβιάνσκ. Δεκατέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν , ανακοίνωσε ο προσωρινός πρόεδρος της Ουκρανίας Ολεξάντρ Τουρχίνοφ. Ανάμεσα στους 14 νεκρούς περιλαμβάνεται κι ένας στρατηγός του ουκρανικού στρατού.
Αυτό είναι το τελευταίο θανατηφόρο περιστατικό των άγριων συγκρούσεων που μαίνονται στην Ανατολική Ουκρανία ανάμεσα στους ένοπλους φιλορώσους αυτονομιστές και τις δυνάμεις του Κιέβου. Τις προάλλες, πολλές δεκάδες φιλορώσοι σκοτώθηκαν στην επιχείρηση ανακατάληψης του αεροδρομίου του Ντονέτσκ από τον ουκρανικό στρατό. Την τετάρτη, όπως αναφέρει το δίκτυο Russia Today, εννέα άμαχοι τραυατίστηκαν, ανάμεσά τους κι ένα τετράχρονο αγόρι, από τον βομβαρδισμό ενός νηπιαγωγείου κι ενός σχολείου στο Σλαβιάνσκ.

Ανατολική Ουκρανία: Αυτονομιστές κατέρριψαν ελικόπτερο - 14 νεκροί [Βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ