Ο Ρονάλντο έγινε ζάμπλουτος και δηλώνει υπεράνω χρημάτων -Θέλει να «φτάσει» Πελέ και Μαραντόνα - iefimerida.gr

Ο Ρονάλντο έγινε ζάμπλουτος και δηλώνει υπεράνω χρημάτων -Θέλει να «φτάσει» Πελέ και Μαραντόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ξέρει τι έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, που μεγάλωσε φτωχικά στη Μαδέρα της Πορτογαλίας, έχει χάσει πλέον το λογαριασμό με τις τραπεζικές καταθέσεις του.

Ο Ρονάλντο φέρεται να βγάζει γύρω στις 350.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά δηλώνει ότι επιδίωξή του δεν είναι το κυνήγι του πλούτου. «Δεν ξέρω πόσα χρήματα έχω . Δεν με συγκινούν» αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στη SUN. Στις αρχές, τότε που δεν είχε τίποτε, παραδέχεται ότι ήθελε να βγάλει χρήματα και για τον ίδιο και για την οικογένειά του, καθώς -όπως διηγείται- όταν ήταν παιδί ήταν πολύ φτωχός. «Μεγάλωσα με το τίποτε. Ήμασταν πάμπτωχοι. Ούτε δώρα, ούτε παιχνίδια τα Χριστούγεννα».

Αυτό που φιλοδοξεί ο Ρονάλντο είναι όταν «κρεμάσει τα παπούτσια του» ο κόσμος να μιλάει για εκείνον όπως για τον Πελέ και το Μαραντόνα. «Αγαπώ το ποδόσφαιρο, είναι η ζωή μου. Χωρίς αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Μου απομένουν 7 ή 8 χρόνια, ίσως και περισσότερα. Αν τα πόδια μου μού επιτρέψουν να παίζω μέχρι τα 40, θα το κάνω. Και ελπίζω μια μέρα να είμαι στην πρώτη σελίδα της ιστορίας του ποδοσφαίρου, στην ίδια σελίδα με τον Πελέ και το Μαραντόνα. Εκεί θέλω να φτάσω», λέει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ