Με το στυλό και την ταυτότητα σφιχτά στο χέρι έπεσε στο κενό και αυτοκτόνησε ο μαθητής από τα Γιαννιτσά - iefimerida.gr

Με το στυλό και την ταυτότητα σφιχτά στο χέρι έπεσε στο κενό και αυτοκτόνησε ο μαθητής από τα Γιαννιτσά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ημέρα μετά τον τραγικό θάνατο του 18χρονου μαθητή της Γ'Λυκείου, η τοπική κοινωνία των Γιαννιτσών θρηνεί ενώ όλη η Ελλάδα παραμένει «παγωμένη». Σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής έπεσε στο κενό απο εξαώροφη πολυκατοικία κρατώντας στα χέρια του το στυλό και την ταυτότητα με τα οποία θα έδινε Πανελλαδικές εξετάσεις.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν πάει ο μαθητής να εξεταστεί για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του μιλούν για ένα εσωστρεφές και αγχωμένο παιδί, ενώ σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star ήταν μοναχοπαίδι και οι γονείς του έχουν μεγάλο ποσοστό αναπηρίας.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε σε νοσοκομείο των Γιαννιτσών καθώς έφερε κακώσεις στο κεφάλι, τον θώρακα, τα άκρα και τη λεκάνη. Ο 18χρονος μαθητής άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Είχε νοσηλευτεί πριν από μία εβδομάδα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών

Πριν από μία εβδομάδα ο νεαρός είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών με τραύμα στο μάτι, σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο ίδιος στους γιατρούς ήταν ατύχημα με μηχανάκι.

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά τώρα τον προσωπικό του υπολογιστή προς αναζήτηση στοιχείων, ή κάποιου προειδοποιητικού σημειώματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ