Aνατολική Ουκρανία: Το τραγούδι που έκανε την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων να δακρύσει - iefimerida.gr

Aνατολική Ουκρανία: Το τραγούδι που έκανε την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων να δακρύσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλάματα ξέσπασε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων σε τηλεοπτικό σταθμό του Ντονμπάς στην Ανατολική Ουκρανία, μόλις άκουσε το τραγούδι υπέρ της ειρήνης που ετοίμασαν μαθητές από το σπαρασσόμενο Ντονέτσκ.


«Ο πόλεμος είναι μάστιγα», τραγούδησε ομάδα μαθητών Γυμνασίου από το Ντονέτσκ στο πλαίσιο σχολικής παράστασης. Το τραγούδι αναμεταδόθηκε από τον τοπικό σταθμό Donbass TV και στο άκουσμά του, η τηλεπαρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρύα της.

«Το μήνυμά μας απεθύνεται στους ανθρώπους που ευθύνονται για τη βία και τους ζητάμε να βάλουν τέρμα στο χάος το συντομότερο δυνατό. Θέλουμε ξανά ειρήνη, όχι άλλο πόλεμο », λέει ο Ντμίτρι Βεσόφ, ένας από τους μαθητές που τραγουδούν στο βίντεο. «Παντού γίνονται μάχες, εκρήξεις ακούγονται όλη την ώρα. Η κατάσταση είναι τρομακτική για τα παιδιά. Χρειαζόμαστε, αλήθεια, να βλέπουμε πτώματα για να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να αγαπάμε και να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο;» διερωτάται η Μαρία Σεβερίλοβα, άλλη μια μαθήτρια από τη σχολική χορωδία.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε φιλορώσους αυτονομιστές και δυνάμεις του ουκρανικού στρατού έχουν αφήσει πίσω τους πολλές δεκάδες νεκρούς τις τελευταίες μέρες στο Ντονέτσκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ