Κόψτε το κάπνισμα καπνίζοντας: Τσιγάρα που βοηθούν να ξεπεράσετε σταδιακά τον εθισμό [εικόνες] - iefimerida.gr

Κόψτε το κάπνισμα καπνίζοντας: Τσιγάρα που βοηθούν να ξεπεράσετε σταδιακά τον εθισμό [εικόνες]

Κόψτε το κάπνισμα καπνίζοντας: Τσιγάρα που βοηθούν να ξεπεράσετε σταδιακά τον εθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνθρωποι που πραγματικά θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα αλλά δυσκολεύονται, έχουν πλέον ένα νέο σύμμαχο: Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένα τσιγάρα που ξεγελούν τους καπνιστές κάνοντας τους να αποβάλουν σταδιακά την κακή τους συνήθεια.

Τα ύπουλα αυτά τσιγάρα είναι δημιουργία της Τσενγκ Γι Γουέν, σχεδιάστριας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που συναρπάζει με προϊόντα που μεταβάλλουν τη συμπεριφορά. Μάλιστα στο παρελθόν είχε σχεδιάσει τραπεζική κάρτα που αποθαρρύνει τις αναλήψεις των σπάταλων.

«Για κάποιον που θέλει να κόψει το κάπνισμα, η διαδικασία είναι επώδυνη» εξηγεί. «Ετσι για να μειωθεί ο πόνος, τα ειδικά τσιγάρα θα επιτρέψουν στους καπνιστές να καπνίζουν με λιγότερο καταστροφικό τρόπο, κάνοντας τους να το βαρεθούν σιγά σιγά».

Τα τσιγάρα έχουν φίλτρα με εξωφρενικά διαφορετικά μήκη, από το κανονικό μέγεθος μέχρι εκείνο εκείνη που καταλαμβάνει τα τρία τέταρτα του τσιγάρου.

Η ιδέα είναι ότι μπορείτε να καπνίζετε κατά σειρά από το μικρότερο προς το μεγαλύτερο φίλτρο, ώστε να απεξαρτηθεί σταδιακά το σώμα σας από τον εθισμό. Το μοναδικό μειονέκτημα ωστόσο αυτού του σχεδιασμού είναι ότι θα γεμίζουν οι δρόμοι και τα τασάκια με τεράστιες γόπες.

Κόψτε το κάπνισμα καπνίζοντας: Τσιγάρα που βοηθούν να ξεπεράσετε σταδιακά τον εθισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Κόψτε το κάπνισμα καπνίζοντας: Τσιγάρα που βοηθούν να ξεπεράσετε σταδιακά τον εθισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Κόψτε το κάπνισμα καπνίζοντας: Τσιγάρα που βοηθούν να ξεπεράσετε σταδιακά τον εθισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κάπνισμα τσιγάρα φίλτρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ