Ποζάρουν σχεδόν γυμνές με γυρισμένη την πλάτη- Ποιο είναι το κίνημα Topless tour Project που σαρώνει στο Διαδίκτυο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποζάρουν σχεδόν γυμνές με γυρισμένη την πλάτη- Ποιο είναι το κίνημα Topless tour Project που σαρώνει στο Διαδίκτυο [εικόνες]

Ποζάρουν σχεδόν γυμνές με γυρισμένη την πλάτη- Ποιο είναι το κίνημα Topless tour
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαρώνει στο Instagram η πρωτοποριακή ιδέα που έχουν εμπνευστεί τρεις νεαρές, που καλούν τον κόσμο να ενθαρρύνει το εγχείρημά τους, με όνομα «Topless tour Project», ποζάροντας ακριβώς όπως και εκείνες, με γυμνό το επάνω μέρος της μέσης, μετατρέποντας τις selfies σε παλιομοδίτικο trend.

Το παράξενο κίνημα των 20χρονων έχει προσελκύσει περισσότερους από 9.000 followers σε Instagram και Facebook. Η 20χρονη Βρετανή Olivia Edginton, δημιουργός του Topless tour Project υποστηρίζει πως οι φωτογραφίες με το γυμνό στέρνο είναι καθαρά συμβολικές, αφού εκεί βρίσκεται η καρδιά, . «Το The Topless Tour συμβολίζει «άνοιγμα» της καρδιάς στον κόσμο. Ολοι είναι ιδιαίτερα περήφανοι για το μήνυμα, οι γονείς μας πιστεύουν πως είναι αναζωογονητικό για τις νέες κοπέλες να αγκαλιάζουν αυτό που είναι και να αγαπούν το σώμα τους», δηλώνει η 20χρονη.

Οι εικόνες δείχνουν, φυσικά, μόνο την πλάτη των «μοντέλων», ενώ στο project που ξεκίνησε το 2012, συμμετέχουν και άνδρες..

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι ταξιδιώτες του κόσμου είναι να προσθέσουν στην εικόνα τους το hashtag #TheToplessTour, διαδίδοντας το μήνυμα τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κίνημα φωτογραφίες project selfies The Topless Tour
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ