«Μπάχαλο» με την εμφάνιση Παπανδρέου στη ΔΕΘ - iefimerida.gr

«Μπάχαλο» με την εμφάνιση Παπανδρέου στη ΔΕΘ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο δείγμα ασυνεννοησίας, έλλειψης συντονισμού και ατολμίας στην κυβέρνηση. Με αφορμή την άνοδο Παπανδρέου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού τηλεφωνούσε σήμερα το απόγευμα σε δημοσιογράφους, δίνοντας την πληροφορία ότι φέτος η πρωθυπουργική εμφάνιση θα είναι διαφορετική και λιτή, χωρίς αναρμόδιους υπουργούς και λοιπούς παρατρεχάμενους.

Μέχρι εδώ καλά. Αλλά πρόσθετε ότι για πρώτη φορά Πρωθυπουργός δεν πρόκειται να απευθυνθεί στους παραγωγικούς φορείς της χώρας, ως είθισται, με ομιλία στα εγκαίνια της ΔΕΘ το Σάββατο 10/9. Αντ' αυτού ο κ. Παπανδρέου επρόκειτο να δώσει μόνο συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου! Οι δημοσιογράφοι που πήραν την πληροφορία, καίτοι παραξενεύτηκαν, προειδοποιώντας ότι οι παραγωγικοί φορείς θα αντιδράσουν, την μετέδωσαν.

Προφανώς, εκτιμώντας ότι επρόκειτο για μια απόδειξη ότι ο κ. Παπανδρέου δεν είχε καλάθι με υποσχέσεις λόγω της οικονομικής ύφεσης. Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, ο ίδιος κυβερνητικός παράγοντας, έσπευδε μεταμελημένος που παρέσυρε τους δημοσιογράφους να διαψεύσει την πληροφορία που ο ίδιος είχε δώσει και που είχε ήδη μεταδοθεί από τον αέρα δύο τουλάχιστον τηλεοπτικών σταθμών. Απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για τη γκάφα, αλλά ήταν προφανές από τα συμφραζόμενα ότι το Μαξίμου δέχθηκε αφόρητες πιέσεις και ανακάλεσε την – ακατανόητη- αρχική απόφαση. Έτσι ο Γ. Παπανδρέου θα δώσει και συνέντευξη Τύπου και θα εγκαινιάσει με ομιλία του τη ΔΕΘ. Εκτός εάν αλλάξει κάτι πάλι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ