Νίκος Παππάς: Πρόκειται για προβοκάτσια-Δεν υπάρχουν εκλεκτοί για την Τράπεζα Ελλάδος - iefimerida.gr

Νίκος Παππάς: Πρόκειται για προβοκάτσια-Δεν υπάρχουν εκλεκτοί για την Τράπεζα Ελλάδος

Νίκος Παππάς: Πρόκειται για προβοκάτσια -Δεν υπάρχουν εκλεκτοί του Τσίπρα για τη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Παππάς, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα διέψευσε τα όσο ακούστηκαν περί εκλεκτών του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Συγκεκριμένα ο κ.Παππάς μιλώντας στο ΣΚΑΪ χαρακτήρισε προβοκάτσια τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν.

Υπενθυμίζεται πως τα ΝΕΑ ανέφεραν σήμερα ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να ασκήσει κάθε δυνατή πίεση προκειμένου να διορισθεί ένας από τους εκλεκτούς του στη θέση του διοικητή της Τραπέζας της Ελλάδος είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Εχει καταλήξει μάλιστα σε τέσσερα ονόματα που θεωρεί ότι θα είναι ιδανικά για τη θέση. Πρόκειται για την Λούκα Κατσέλη -που θεωρείται η επικρατέστερη αφού χαίρει μεγάλης εμπιστοσύνης από το κόμμα- τον Γιάννη Βαρουφάκη, τον Θεόδωρο Πανταλάκη (πρώην στέλεχος της ΑΤΕ και της Τράπεζας Πειραιώς) και τον Νίκο Καραμούζη (στέλεχος παλαιότερα της Eurobank και τώρα του Ομίλου Πειραιώς).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ