Η Volvo θα αποκαλύψει σε δόσεις το νέο XC90 αρχίζοντας από το εσωτερικό του - iefimerida.gr

Η Volvo θα αποκαλύψει σε δόσεις το νέο XC90 αρχίζοντας από το εσωτερικό του

Η Volvo θα αποκαλύψει σε δόσεις το νέο XC90 ξεκινώντας από το εσωτερικό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το XC90, το μεγάλο SUV, είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για τη Volvo, καθώς κάθε νέα του γενιά σηματοδοτεί και μια αλλαγή σελίδας για τη σουηδική εταιρεία. Έτσι το καινούργιο που θα αποκαλυφθεί πλήρως τον Αύγουστο και θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στο Παρίσι το Σεπτέμβριο, εγκαινιάζει τη νέα σχεδιαστική γραμμή της σε συνδυασμό με ένα σύγχρονο μεταβλητού τύπου πλαίσιο και μια καινούργια γενιά κινητήρων.

Μέχρι τον Αύγουστο λοιπόν το XC90 θα παρουσιάζεται σταδιακά, αρχής γενομένης από το εσωτερικό του, που ξεχωρίζει με το μοντέρνο, minimal σχεδιασμό του. Χαρακτηριστική είναι η απουσία κουμπιών στην κεντρική κονσόλα, καθώς όλες οι λειτουργίες ελέγχονται από την κάθετη, αλά ταμπλέτα, οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα.

Μάλιστα το μεγάλο SUV θα είναι το πρώτο Volvo που θα χρησιμοποιεί το Apple Car Play, ενώ τα στρογγυλά όργανα στο πίνακά του είναι φουλ ψηφιακά. Στα ιδιαίτερα γνωρίσματά του πρέπει να συμπεριλάβουμε και τις επενδύσεις ξύλου με τις χειροποίητες λεπτομέρειες όσο και τον επιλογέα από κρύσταλλο της σουηδικής εταιρείας Orrefors.

Το νέο XC90 θα μπορεί να μετακινήσει μέχρι και 7 ενήλικες, με μόνο περιορισμό όσοι κάθονται στην πίσω σειρά να μη ξεπερνούν το 1,70, ενώ τα μεσαία καθίσματα –γενικά τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί από την αρχή, ενώ οι δερμάτινες επενδύσεις τους είναι εξαιρετικής ποιότητας- είναι ανεξάρτητα, γεγονός που αποτελεί μπόνους στην πρακτικότητα.

Ενδεικτικό της πολυτελούς διάστασης του εσωτερικού του νέου Volvo XC90 είναι ότι το σύστημα κλιματισμού του μπορεί να έχει μέχρι και 4 ζώνες ρύθμισης, καθώς ανάλογα με την αγορά υπάρχει, ως στάνταρ ή ως εξτρά, ξεχωριστή μονάδα για την 3η σειρά καθισμάτων.

Η Volvo θα αποκαλύψει σε δόσεις το νέο XC90 αρχίζοντας από το εσωτερικό του | iefimerida.gr 0
Η Volvo θα αποκαλύψει σε δόσεις το νέο XC90 αρχίζοντας από το εσωτερικό του | iefimerida.gr 1
Η Volvo θα αποκαλύψει σε δόσεις το νέο XC90 αρχίζοντας από το εσωτερικό του | iefimerida.gr 2
Η Volvo θα αποκαλύψει σε δόσεις το νέο XC90 αρχίζοντας από το εσωτερικό του | iefimerida.gr 3
Η Volvo θα αποκαλύψει σε δόσεις το νέο XC90 αρχίζοντας από το εσωτερικό του | iefimerida.gr 4
Η Volvo θα αποκαλύψει σε δόσεις το νέο XC90 αρχίζοντας από το εσωτερικό του | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο εσωτερικό Volvo XC90
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ