Όποιος έχει 430 εκατομμύρια μπορεί να πάρει την Caterham, μαζί με την ομάδα της Φόρμουλα 1 - iefimerida.gr

Όποιος έχει 430 εκατομμύρια μπορεί να πάρει την Caterham, μαζί με την ομάδα της Φόρμουλα 1

Όποιος έχει 430 εκατομμύρια μπορεί να πάρει την Caterham
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Tony Fernandez δεν τον λες απλά πλούσιο, καθότι είναι διευθύνων σύμβουλος της Air Asia, βασικός μέτοχος ομάδας του football και βέβαια ιδιοκτήτης της Caterham, την οποία έχει αποφασίσει να πουλήσει. Ο ένας λόγος για αυτήν του την απόφαση είναι η κακή, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, πορεία της ομάδας στη Φόρμουλα 1, μιας και δεν έχει κερδίσει ούτε έναν βαθμό.

Ο δεύτερος και πιο σημαντικός, το ναυάγιο της συνεργασίας με τη Renault. Οι δυο εταιρείες εργάζονταν από κοινού στην εξέλιξη νέων σπορ μοντέλων, που για την μεν Renault το πρώτο θα ήταν η ολοκαίνουργια Alpine για τη δε Caterham το αμφιλεγόμενο Aero Seven.

To ωραίο εδώ είναι πως για την Φόρμουλα 1 οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει κι έτσι η Renault θα είναι ο προμηθευτής κινητήρων της Caterham τουλάχιστον μέχρι το 2017.


Για την Caterham λοιπόν, ο κ. Fernandez, όπως έγραψαν έγκυρες εφημερίδες στη Μαλαισία, ζητά 430 εκατομμύρια ευρώ. Ίσως για να πέσει με λίγο παζάρι στα 400...

Όποιος έχει 430 εκατομμύρια μπορεί να πάρει την Caterham, μαζί με την ομάδα της Φόρμουλα 1 | iefimerida.gr 0
Όποιος έχει 430 εκατομμύρια μπορεί να πάρει την Caterham, μαζί με την ομάδα της Φόρμουλα 1 | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο εκατομμύρια Caterham
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ