Διάσημος κωμικός εισέβαλε απρόσκλητος σε μπάτσελορ πάρτι και σάρωσε -Οι απίθανες συμβουλές του για την αγάπη [βίντεο] - iefimerida.gr

Διάσημος κωμικός εισέβαλε απρόσκλητος σε μπάτσελορ πάρτι και σάρωσε -Οι απίθανες συμβουλές του για την αγάπη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μπάτσελορ πάρτι ενός νεαρού Αμερικανού είχε μια αναπάντεχα ευχάριστη τροπή όταν «εισέβαλε» σε αυτό ένας χολιγουντιανός αστέρας.

Ο Μπίλ Μάρεϊ, που ζει στο Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα, δειπνούσε με φίλους σε εστιατόριο της πόλης όταν μια παρέα του ζήτησε να επισκεφτεί το τραπέζι τους και να ευχηθεί στον μέλλοντα γαμπρό.

Ο Οσκαρικός ηθοποιός, πράγματι έσπευσε στο τραπέζι και εκτός από μερικά χαμόγελα στον γαμπρό, έδωσε και μερικές συμβουλές, όπως αυτή: «Ξέρετε που λένε ότι οι κηδείες είναι για τους νεκρούς, και όχι για τους ζωντανούς;», ρώτησε ο 64χρονος ηθοποιός «Ετσι και τα μπάτσελορ πάρτι δεν είναι για τους γαμπρούς, αλλά για τους ελεύθερους».

Μετά από μερικές στιγμές γέλιου από τη παρέα των νεαρών από τη Βοστόνη, ο δυο φορές παντρεμένος Μάρεϊ και πατέρας έξι παιδιών, ρωτήθηκε πώς γνωρίζει κανείς αν είναι με τον σωστό σύντροφο.

«Αν πιστεύεις ότι έχεις κάποιον που θεωρείς ότι είναι ο μοναδικός, πάρε αυτό το άτομο και ταξίδεψε μαζί του σε όλο τον κόσμο. Αγόρασε ένα εισιτήριο για δυο και ταξιδέψτε σε μέρη που δύσκολα πηγαίνει κανείς», είπε «και όταν προσγειωθείτε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή, αν είσαι ακόμα ερωτευμένος με αυτό το άτομο, τότε παντρευτείτε εκεί στο αεροδρόμιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ