Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έγραψε πριν από τις εκλογές στον Σγουρό: «Η αγένεια και η ασέβειά σας θα εκφραστεί στην κάλπη» - iefimerida.gr

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έγραψε πριν από τις εκλογές στον Σγουρό: «Η αγένεια και η ασέβειά σας θα εκφραστεί στην κάλπη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μήνα πριν από τις περιφερειακές εκλογές ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Β' Πειραιά Αντώνης Λιντζέρης, αδελφός του πρώην βουλευτή Πειραιά Δημήτρη Λιντζέρη, έστειλε μια επιστολή- κόλαφο στον τότε υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.

Την επιστολή δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός μία μέρα μετά το ρεπορτάζ για όλες τις δυνάμεις και τα ονόματα που οδήγησαν στην μη επανεκλογή του Γιάννη Σγουρού. Η επιστολή που δημοσιεύουν σήμερα τα ΝΕΑ, αναφέρεται στο γεγονός ότι ο κ. Σγουρός δεν έλαβε υπόψη τις προτάσεις της Νομαρχιακής για τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, και σημειώνει μεταξύ άλλων:

« Είναι βέβαιο ότι αυτή η αγενής στάση σας προσβάλλει τη θέση και το κύρος της Νομαρχιακής. Θεωρώ δεδομένο ότι δεν χρειάζεστε τη βοήθεια μας... Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας τις επιλογές στον συνδυασμό σας να τις κάνετε εσείς, αλλά και δικαίωμά μας να κρίνουμε κι εμείς αρνητικά τις επιλογές σας. Να θεωρείτε δεδομένο ότι αυτή η αγένεια και η ασέβειά σας θα εκφραστεί στην κάλπη.»

Τι υποστηρίζει ο Αντώνης Λιντζέρης με επιστολή του

Φίλε Μικροπολιτικέ,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, για την αναφορά σας στο όνομά μου, μέσα από το δημοσίευμα στη στήλη σας. Mου αποδίδετε ένα τέτοιο ποσοστό δυναμικής κι επιρροής στον κόσμο της Β΄ Πειραιά, που μπορεί να άγει και να φέρει ...Περιφερειάρχες!

Αντιλαμβάνομαι την αθέατη πλευρά της σύγκρουσης που έχει και εξωπολιτικά χαρακτηριστικά.

Παρ΄ όλα αυτά θεωρώ πως τα παπαγαλάκια της τοπικής πολιτικής σας ενημέρωσης, έχουν πρόβλημα vertigo και τα βλέπουν όλα θολά και ...κουνημένα!

Παρακαλώ, πρωτίστως για το δικό σας καλύτερο και για να διασφαλίσετε το έγκριτο όνομα σας στο χώρο, καλύτερα να διπλοτσεκάρετε την όποια πληροφορία φέρνει ο άνεμος στο γραφείο σας! Ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξα δημόσια την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού, η οποία ουδόλως αποχρωματισμένη ήταν. Η μη εκλογή του είναι εύλογο να δημιουργεί αισθήματα πικρίας.

Όμως ΔΕΝ δέχομαι σε καμιά περίπτωση να είμαι η παράπλευρη απώλεια προκειμένου να δικαιολογηθεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Η ετεροχρονισμένη διαρροή της προσωπικής επιστολής ου αφορά τον διαρρέοντα και αυτό οφείλει να σας προβληματίσει. Ποτέ δεν ήταν στις φιλοδοξίες μου να είμαι αντιπεριφερειάρχης, αλλά ούτε και ποτέ μου ζητήθηκε από κανέναν. Άλλωστε, ως Νομαρχιακή Επιτροπή ομόφωνα από τον Φλεβάρη, άλλον είχαμε προτείνει. Τα σέβη μου και σας στέλνω και μια φωτογραφία από την πλατεία Δαβάκη στην Νίκαια, από το τραπεζάκι που είχαμε ως Νομαρχιακή Επιτροπή και μοιράζαμε ψηφοδέλτια ΕΛΙΑ και ΣΓΟΥΡΟΥ.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για το Ποιοι «σκότωσαν» τον Γιάννη Σγουρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ