Αδελφές Γεωργαλά -Οι καλλονές Ελληνίδες «Ολσεν», που κάνουν θραύση παγκοσμίως με τον τρόπο που ντύνονται [εικόνες] - iefimerida.gr

Αδελφές Γεωργαλά -Οι καλλονές Ελληνίδες «Ολσεν», που κάνουν θραύση παγκοσμίως με τον τρόπο που ντύνονται [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις αποκαλούν «αδελφές Ολσεν της Ελλάδας». Αδικα, γιατί είναι πολύ πιο όμορφες, τσαχπίνες και καλόγουστες από τις δίδυμες Αμερικανίδες. Η Ναταλία και Νεφέλη Γεωργαλά, είναι αδελφές, όχι δίδυμες αν και μοιάζουν πολύ και τα τελευταία τέσσερα χρόνια επηρεάζουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους τους fashionistas ανά τον κόσμο μέσα από τo fashion blog που διατηρούν, το twinfashion.

Οι δύο αδελφές, όπως σημειώνει η Espresso, ξεκίνησαν το blog τους το 2010 και αντιλαμβανόμενες ότι οι ίδιες πουλούσαν πολύ και ως εικόνα αλλά και ως προσωπική αισθητική άρχισαν να αναρτούν εικόνες από δικά τους ντυσίματα, προβάλλοντας ουσιαστικά τις ζωές τους, το προσωπικό τους στυλ, αλλά και μοιράζοντας με τους fashionistas που τις παρακολουθούν τις εντυπώσεις από τις εβδομάδες Μόδας ανά τον κόσμο που επισκέπτονται.

Φετίχ της Ναταλίας και της Νεφέλης, το στυλ των οποίων είναι ένας συνδυασμός ρούχων από mainstream καταστήματα με δημιουργίες μεγάλων οίκων, είναι τα τζιν σορτσάκια, ενώ στον αντίποδα δηλώνουν ότι απεχθάνονται τις midi φούστες και τα kitten heels.

Δείτε το fashion blog τους πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ