Επικεφαλής του ΣΕΒ από σήμερα ο Θεόδωρος Φέσσας - iefimerida.gr

Επικεφαλής του ΣΕΒ από σήμερα ο Θεόδωρος Φέσσας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος εποχής για τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), αφού αποχωρεί ο μακροβιότερος πρόεδρός του και αναλαμβάνει τα ηνία του συνδέσμου ο Θεόδωρος Φέσσας. Η επισημοποίηση της αλλαγής σκυτάλης θα γίνει στη γενική συνέλευση σήμερα όπου θα παραβρεθούν τόσο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Στον απερχόμενο πρόεδρο Δημήτρη Δασκαλόπουλο που είχε 4 συνεχείς θητείες σε αυτή τη θέση, θα απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου προέδρου του ΣΕΒ, αφού υπήρξε μακράν ο μακροβιότερος. Ο κ. Φέσσας συμμετέχει στον ΣΕΒ και παρακολουθεί τις υποθέσεις του από το 2000, έχει διατελέσει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και είναι κάτοχος Master στη Θερμοδυναμική από το Πανεπιστήμιο του Birmingham της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του International Chamber of Commerce (ICC).

Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, είναι ο ιδρυτής και βασικός μέτοχος της εταιρίας QUEST Συμμετοχών. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ θα συμμετέχουν οι κύριοι Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πάνος Μαρινόπουλος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης, ενώ παραμένουν οι κύριοι Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Βασίλης Φουρλής, Ευτύχης Βασιλάκης καθώς και άλλοι καταξιωμένοι επιχειρηματίες και εκπρόσωποι επιχειρήσεων.Παραμένει, επίσης, ωςεκτελεστικός αντιπρόεδρος ο κ. Χάρης Κυριαζής,ο οποίος θα συνεχίσει να υποστηρίζει διοικητικά τον Σύνδεσμο.

Στο στοιχείο της ενότητας, της σύνθεσης και της συνεργασίας όλων των εγχώριων δυνάμεων και φορέων θα αναφερθεί στο λόγο του κατά την απογευματινή εκδήλωση ο κ. Φέσσας. Θα τονίσει ότι τα μέλη του ΣΕΒ εκπροσωπούν σχεδόν όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ