Ιδού ποια είναι η χειρότερη πόλη στον κόσμο για τουρισμό -Βρώμικα ξενοδοχεία, άθλιες υπηρεσίες και απρόθυμοι ντόπιοι - iefimerida.gr

Ιδού ποια είναι η χειρότερη πόλη στον κόσμο για τουρισμό -Βρώμικα ξενοδοχεία, άθλιες υπηρεσίες και απρόθυμοι ντόπιοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Μόσχα αδελφές μου, στη Μόσχα. Κι όμως, η Ρωσική πρωτεύουσα όσο ονειρικός προορισμός μπορεί να είναι για αρκετούς, λόγω της ιστορίας και της μυθιστορηματικής γοητείας της, φαίνεται ωστόσο πως δεν πείθει.

Κι αυτό γιατί έπειτα από ψηφοφορία για τις πόλεις που προσφέρουν τη χειρότερη ταξιδιωτική εμπειρία για τους τουρίστες που πραγματοποίησε το γνωστό ταξιδιωτικό website TripAdvisor, η Μόσχα βγήκε πρώτη.

Ψηφίστηκε η χειρότερη πόλη σε ξενοδοχεία, υπηρεσίες ταξί και οδηγούς ταξί, value for money και απρόθυμους να βοηθήσουν κατοίκους.

Μια θέση στην μαύρη λίστα κατέλαβε και το Mumbai της Ινδίας. Οι ταξιδιώτες την κατέταξαν στη χειρότερη θέση τόσο στην κατηγορία της χειρότερης συνολικά ταξιδιωτικής εμπειρίας, όσο και στις επιμέρους κατηγορίες της πιο βρώμικης πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ